Szekeres Viktor

T-Bag is a Hitman-filmben

Újabb szereplők csatlakoztak a 20th Century Fox legújabb számítógépes játék alapján készülő adaptációjához, többek között a Prison Break népszerű és hírhedt T-Bagje.

T-Bag, vagyis polgári nevén Robert Knepper is csatlakozott a készülő Hitmanhez, melynek címét hol egy szóban, hol kettőben használja a sajtó. Még nem tudni, hogy milyen szerepet fog játszani, hogy a "jó" vagy a "rossz" oldalon szerepel a karaktere, de mellette még Olga Kurylenko, Ulrich Thomsen és Michael Offei is fel fog tűnni a Deadwood című tévésorozat sztárja, Timothy Olyphant által alakított címszereplő mellett.

Az Interpol és az orosz hadsereg által üldözött 47-es ügynökről szóló film forgatása a héten kezdődik Szófiában, majd a forgatócsoport Dél Afrikában, Törökországban, Isztambulban, Szentpétervárott és Londonba is átköltözik. Hogy a produkció még vonzóbb legyen a széles közönségnek, a film producerei között ott található Luc Besson is. Az amerikai premierre október 12-én kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tejberizsa #5
  • emp #4
    Hogyhogy nem Uwe Boll csinál filmet a Hitmanből??? :) amiben a 47-es egy középkori francia ketész :)))))
  • koschwarz #3
    nem várok sokat ettől a filmtől, de a t-bag-et játszó színészt jó húzás volt szerződtetni. a szökést konkrétan csak az ő karaktere miatt bírtam nézni 6 részen keresztül, aztán meguntam a nyűglődést47-es: szerintem arcra elmegy a srác...
  • akyyy #2
    végre elkezdik a forgatást. de akkor most 47-es ki lesz?:
  • Wittgen #1
    T-Bag beakszt majd a bérgyilkosnak...