Ötvös Tibor

Sean Connery lesz James Bond apukája?

Sean Connery nemcsak Indiana Jones, hanem James Bond édesapja is lesz egy személyben. A pletykák szerint az idős lovag szívesen venné, ha gondolnának rá a készítők az egyelőre Bond 22 címen futó projektben.

Connery újból James Bond-filmben szerepel? Nos, a hírek szerint igen. Az idős lovag ugyanis saját bevallása szerint nagyon szeretne egy komolyabb szerepet kapni a 007-es legújabb kalandjában, melynek egyelőre csak Bond 22 a címe.



"Kicsit pihentettem a színészetet" - kezdte Connery. "Maguk azt is gondolhatták, hogy visszavonultam. Ebből a nyugalmamból csak egy igazán remek ajánlat tudna kizökkenteni. Egy olyan ajánlat, melyet nem lehet visszautasítani. Soha nem bújnék ismét James Bond bőrébe" - folytatta a Sir. "Ha a szerepet jól írják meg, szívesen elvállalnám a 007-es apjának szerepét. De sokba kerülne nekik. Nagyon sokba.

Connery egyébként hamarosan kezdi az Indiana Jones 4 forgatását, melyben szintén egy édesapát - és a hírek szerint nagypapát - alakít majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrTressy #7
    77 az a 80 :)
  • HJPOWER #6
    :D Ehhehhh, Kanári papa ;)
  • pauly #5
    "De sokba kerülne nekik. Nagyon sokba" -hát nem tudom,lehet hogy ezt nem mondta komolyan,vagy nem úgy értette :)
  • akyyy #4
    visszaemlékezés lenne bondnak, és ő játszani az idős bondot:D
  • rigidus #3
    "...szívesen elvállalnám a 007-es apjának szerepét. De sokba kerülne nekik. Nagyon sokba."

    Ennek az embernek a fiatal eveit szinte a James Bond filmek jelentettek. Most nyolcvan eves es talan lehetne egy lehetosege, hogy lezarjon egy szakaszt az eleteben. Inkabb orulnie kene, ha egyaltalan kap szerepet a filmben (amirol meg ugy szo sem volt), vagy ha egyaltalan a kedveert atirjak a filmet. Dehat a penz olyan mint a drog, egy ido utan akarmennyi is van belole soha sem eleg.

    Na Sean Connery nalam itt huzta le a rolot.
  • bertino #2
    lenne jobb a lótúrót :)
  • Cmdr #1
    Jobb lenne ha inkább ő lenne a főgonosz abban a 22-es bond filmben!