Szekeres Viktor

Rettegésben tartják az RTL Klub "sztárjait"

Amerikában nagy siker volt, nálunk inkább a bukás felé tendált, de az RTL úgy döntött, hogy visszahozza A rettegés foka című valóságshow-ját.

Amerikában a reality 6 évadon keresztül szerepelt műsoron, nálunk már egy évad alatt megelégelték, hiszen az RTL Klub nagyrészt saját embereit futtatta az argentin forgatás alatt pár civillel kiegészítve, akik az amerikai verzióval, a Feat Factorral ellentétben esetleg némi zsebpénzt vághattak zsebre pár kaszkadőr és gyomorszaggató mutatványért cserébe.

A bukás ellenére Lilu vezetésével a második évad is elindul az RTL-en és a készítők ígérete szerint az első minden gyerekbetegsége már a múlté és a sztárok (Dundika, Patinchin Edina, Anettka, Kovács Lázár, L.L. Junior, Janicsák István, Kasuba L. Szilárd, Kiszel Tünde, Kótai Mihály, MC Ducky, Bebe, Dobrády Ákos, Dombovári Vanda, Fésüs Nelly, Hajas László és Szakál Miklós) szenvedései és megpróbáltatásai a képernyő elég fogják szegezni a nézőt.

Na, persze. Mindenesetre, aki idegösszeomlás közeli helyzetekben akarja látni az RTL Klub sztárjait, annak a Rettegés foka tökéletes megoldás hétfőnként 22.00-tól - a Győzike című sorozat után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #11
    hmm. teljesen elképzelhetetlen, hogy van pár százezer ember, akit érdekel?
  • HJPOWER #10
    JAjj bazzz. KInek kell ez?
  • Gerbill #9
    Nem elég egy ilyan sötét műsor(Győzike) most jön ez a másik is(Retek és Fóka).
  • angol #8
    mi szeressük az egész család, ggyőzike pl. jópofa, bejá asszony nággyon széjp, áválin meg olyan nagyon okos , vagy lehet hogy aza virág ? mindegy szépek okosak sikeresek, a többi rtl-es sztár pedig nagyon szép okos és sikeres és gazdag mindenki más lúzer barom pöcs, mondjuk azért a gulágot is kipróbáltatnám velük, mert biztosan ott is nagyon nagy sztárok lennének és okosak meg szépek meg sikeresek ja meg gazdagok.
  • akyyy #7
    a beja asszony mé nincs közte?:D azt is hazudta győzike
  • akyyy #6
    hát de vannak civilek is miért nem jelentkeztél?
  • Wittgen #5
    Elég gagyinak tartom, mivel olyan dolgoktól paráznak, amiktől ne eshet bajuk. Pl láttam azt a részt még régen, ahol egy kamionon levő rámpára fel kellett menni, hogy a kocsi felboruljon v. vmi ilyesmi, a lényeg én bírtam volna :-) Persze saját autóval nem kipróbálni, mert az nem preparált kaszkadőr kocsi.
  • Atisz #4
    Még jó hogy a sztárok szó idézőjelben van...
  • Morden23 #3
    "a sztárok (Dundika, Patinchin Edina, Anettka, Kovács Lázár, L.L. Junior, Janicsák István, Kasuba L. Szilárd, Kiszel Tünde, Kótai Mihály, MC Ducky, Bebe, Dobrády Ákos, Dombovári Vanda, Fésüs Nelly, Hajas László és Szakál Miklós)"

    Elég rövid idő alatt meg tudom számolni, hogy ezek közül hányat engednék egyáltalán kamerának az 1km-es körzetébe, nemhogy elé.
  • Penge4 #2
    Nem volt pedig rossz. Győzike ott is megmutatkozott.
    Pedig azt hittem a patkány az háziállat náluk