Ötvös Tibor

Tovább tarol a 300

A hétvége nem hozott semmi meglepőt az amerikai moziknál. A 300 továbbra is tarol, a vén motorosok tartják a tempót, a friss premierek is szépen kezdtek. Lássuk mindezt számokban.

A 300 jött, látott és győzött. És aki úgy gondolta, hogy ez csak egy "pillanatnyi" fellángolás, azt el kell keserítenem. A Frank Miller történetéből forgatott film ugyanis a hétvégén ismét az első helyre került, méghozzá nem elhanyagolható, 31 millió dolláros bevétellel.


Ezennel lovaggá ütlek, Sir Tökéletes Testű

Mondjuk ez közel 60%-os visszaesést jelent, ám az alkotókat gondolom ez érdekli a legkevésbé. A film ugyanis két hét alatt 128 millió dollárt termelt össze, ezzel pedig büdzséjének dupláját termelte vissza eddig. Nem rossz, várjuk a filmet. Hazai premier: március 22.

Ki kell emelni még a Faterok motoron című vígjátékot is. Főleg azért, mert hosszú idő után egy Tim Allen film átlépte a 100 milliós határt. Persze ehhez kellett John Travolta és Martin Lawrence segítsége is. És most jöjjön két premier szereplése.


Irány a bőrgyógyászat, nagyi

Az első a Sandra Bullock főszereplésével bemutatott Premonition, mely alig 20 millióba került és kezdésnek rögtön 18 millát szedett össze. Kisebb csalódást okozott a Fűrész készítőinek új horrorja, a Dead Silence. Bár csak 20 millióba került, mégis alig 7 millióval tudott csak kezdeni. Ráadásul a kritikák sem túl hízelgőek. Jövő héten eldől a sorsa.

Jövő héten viszont igazi filmdömping vár ránk. Megjön a TMNT, a Sziklák szeme folytatása, a Shooter valamint az Adam Sandler féle Reign over Me is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #9
    Mert azok élőszereplősek voltak és mellé még gagyik is. Ez animációs film.
  • LCO #8
    Teenage Mutant Ninja Turtles nével már van régi, miért nem számozzák tovább? (4)
  • ulrik #7
    üdv!

    http://www.youtube.com/watch?v=nn1N1qYFRnM&mode=related&search=

    újabb trailer más zenei aláfetéssel elég ütős:)))
  • moRtiZ #6
    Hills Have Eyes 2 OMGOMG.

    Basszus alig megyek moziba, most meg 2 egymást követő héten is (Ez a hét a 300-é). Igényes :D :D :D
  • pauly #5
    Teenage Mutant Ninja Turtles :)
  • Wittgen #4
    Erős lesz a heti premier áradat. Sziklák szeme 2 és Shooter is elég jó filmnek néznek ki, de szerintem Sandler filmjére fognak az amcsik beülni.
  • dawinD #3
    miaza TMNT ? *sry* :)
  • saco #2
    TMNT-t várom nagyon :o)
  • bermuda3 #1
    én már láttam a 300at és akinek első ránézésre tetszik a film az nyugodtan mehet majd moziba is mert megéri kifizetni a jegy árát. nekem nagyon tetszett.