Ötvös Tibor

Folytatódik a Babylon A.D. forgatása

Két hét bizonytalanság után folytatódik Vin Diesel és Gérard Depardieu közös filmjének forgatása. A Babylon A.D. munkálatai egy kis csehországi kiruccanás után most ismeretlen havas tájakon folynak.

Folytatódik a Babylon A.D. kálváriája. Alig 3-4 hónappal ezelőtt a főszereplő, Vin Diesel kiszállt a projektből, hogy saját Hannibal-filmjét forgassa le. Mivel azonban az a komoly költségvetés miatt hamar dugába dőlt, múlt héten visszatért a filmhez.


A nők Diesel-motorral mennek

Ekkor újabb kéthetes szünet következett, ám ennek okait nem nagyon hangoztatják. A producer, Ilan Goldman az időjárást hibáztatta, mely a forgatás helyszínén, Csehországban fogadta őket. Azonban érdekes véletlen, hogy a héten a rendezőhelyettest és a kaszkadőrök koordinátorát is lecserélték.

A Babylon A.D. egy Cyborg - Az ember gyermeke keveréknek tűnik. A főszereplő egy zsoldos, akit azért fogadnak fel, hogy biztonságos helyre kísérjen egy nőt, aki genetikailag hordoz magában egy, az emberiséget könnyen elpusztítható vírust.

Diesel alakítja a zsoldost, míg Michelle Yeoh a fertőzött nőt formálja meg. Gérard Depardieu szerepe egyelőre nem ismert. A Mathieu Kassovitz rendezésében készülő filmet jövő februárjában mutatják be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mr Gumby #5
    Biztos, hogy ez az Asimov féle sztori? Bővebb infó csak az IMDbPro-n van. Ahhoz meg nincs hozzáférésem- :(
  • Wittgen #4
    David Belle jó volt a B-13ban. Lehet, hogy V.D. vagy Depardieu nem tudta megcsinálni azokat a mozdulatokat, amiket a srác kitalált.
  • Morden23 #3
    "Mikor kezdik már forgatni a Foundation-t?"

    Egyik nagy kérdésem nekem is, nagyjából már 3 éve, de lehet, hogy több:)

    IMDb listán 2008-ra van tűzve, de semmi egyéb. Feltételezem, még mindig "announced" státuszban van.
  • Zocsi #2
    Mi az, hogy ismeretlen?
    Ő lesz a főgonosz, ki lenne más?
    Viszont gáz, hogy ennyi baj van ezzel a sci-fivel... évek óta nincs jó sci-fi kilátásban... :(
    Mikor kezdik már forgatni a Foundation-t?
  • Dambrush #1
    Leváltják a kaszkadőrök koordinátorát? Ez azt jelenti hogy David Belle (a parkour nevű sport feltalálója akit megkértek hogy segítsen a filmben) valamit elbaszott.
    Mondjuk szerintem ez csak engem izgat...:D