Szekeres Viktor

Győzike ismét visszatér a képernyőre

Az RTL Klub egyik legellentmondásosabb figurája saját valóságshowjának újabb évadával támadja le a TV2-t. Az ellenállás hiábavaló.

Sokan imádják és még többen imádják nézni a kalandjait a tévében, még akkor is, ha gyűlölik a médiasztárt, a magyar Ozzy Osbourne-t. Az RTL Klub egyik legjövedelmezőbb fejőstehenének számít a Győzike című dokumentarista reality, hiszen a többi nagy sikerhez képest minimális gyártási költségekkel készülő sorozat népszerűsége az 5. évad ellenére is töretlen - a főszereplőnek köszönhetően.

Klikk ide!

Az ígéretek szerint a legújabb évad még őrültebb lesz, mint az eddigiek, s ennek szellemében az írói stáb is új tagokkal bővült. A szereplők bevallása szerint is olyan dolgokat találtak ki az évadban melyekre még az eddigi epizódokban példa sem volt. Gáspár Győző, főszereplő (aki jelenleg is első a Velvet celeblistáján) szerint idén még jobban ráérzett az alakított karakterre és a hírek szerint már meg is egyeztek abban az RTL Klubbal, hogy az októberben születő trónörökös születését is a csatorna kameráinak kereszttüzében történjen - amerikai mintára.

Tehát hétfőn 21.05-kor, akinek van esze, a képernyő elé rángatja aput, anyut, hugit és a gyerekeket. Jobb dolga úgysem lehet hétfő este senkinek.

Az első rész tartalma a port.hu szerint: Győzi úgy dönt, elviszi Evelint Párizsba a szép bizonyítványért cserébe. Már az utazás előtt bonyodalmak adódnak, ugyanis Virág bosszúból - amiért őt itthon hagyták - kipakolta Evelin összes ruháját és a saját személyes holmijaival rakta tele bőröndjeiket. Mindezt azonban testvére és apja csak Párizsban vette észre és azt is, hogy Bea pénztárcáját és telefonját is magukkal vitték az utazásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • John1987 #29
    Legalább van min röhögni :D

    Bár én személy szerint nem szoktam átkapcsolni ha 1mód van rá :)
  • Mr Gumby #28
    Jájájájj. Má' megint kapott a magaskultúra egy pofont.
  • Nethyrrea #27
    és ezt a ..... inkább nem írom le mit SOKKAL jobban fizetik azért hogy legyen olyan ostoba és paraszt mint a föld, mint iggencsak sok középvezetőt meg cégvezetőt meg egyebet. pedig azok között is van sok tajparaszt, de ennyire....
  • Morden23 #25
    A tévé arra halad, amerre a tévét nézők "szele fújja". És ezért szégyenletes néhány műsor megléte. És ugye szokták mondani, hogy a média butítja a népet, de sajna a valóságban nép butítja a médiát.
  • winnie #24
    "TV lassan arra halad azon az úton hogy ítéltek kivégzése is nézők előtt zajlik."

    izé, ezen már majd 20 éve túlvagyunk, szerintem.
  • fawcet #23
    Azért el kell gondolkodni, hogy ahhoz is tehetség kell, hogy szarból aranyat is csináljanak. Az emberben mindig is van egyfajta perverz kíváncsiság a "másság" iránt. Másik meg amíg van "rajongó" tábora addig menni fog a műsor a TV-ben.
    TV lassan arra halad azon az úton hogy ítéltek kivégzése is nézők előtt zajlik. (Lásd anno Arnold Schwarzenegger filmet ami pont ezt a témát vetíti elő)

    Másik hasonló történet (az emberi butulásra):
    Idiocracy
  • chase #22
    ez kell a népnek, beja asszony lebabázik élő egyenesben
    úristen, ezek szaporodnak
  • Gweb1984 #21
    Eddig vonakodtam, de azthiszem ideje hozzászólnom, bár az is lehet nem a legjobb döntést hoztam most. :) Nah mindegy... Tehát Salgótarjánban lakom és igazán itt érezhető ennek a bunkó baromnak a "hatása". Itt is rengetegen utálják őt, leginkább azért, mert ha mondjuk valamelyik tarjáni elutazik máshová és ott kiderül, hogy hol lakik, már rosszul itélik, meg emiatt a barom Győzike miatt. Sokan sajons azt gondolják, hogy aki Tarjánban lakik az biztos "tesó" és olyan bunkó mint az baromarcú, aki mindennek nevezhető csak sztárnak nem.... Szóval itt Salgótarjánban sem szívlelik, nagyon nem... erről ennyit.
  • pepe003 #20
    Győzike 4ever Győzike a sztár aki nem nézi Győzikét az hülye Győzike a magyarok királya! Győzikét miniszterelnöknek!
  • adam first #19
    Sajnos aki megtehetné már meghalt.