Ötvös Tibor

Főiskolán pusztít a Kabinláz

A Kabinláz második részében visszatér az első epizód egyetlen életben maradt szereplője, Paul, azaz Rider Strong. A Cabin Fever 2: Spring Fever címet kapott folytatás egy főiskolán játszódik majd.

Kezdenek élesedni a dolgok a 2003-as Kabinláz készülő folytatása háza táján. A mai infók szerint az első rész végén a kórházban kikötött Paul (akit ismét Rider Strong alakít) és Winston seriff lesznek az egyetlenek, akik a második részben is szerepelni fognak.

A sztori szerint Paul él és virul, bár életét folyamatos rettegésben éli. A vírus nem ölte meg, ám ennek okát nem tudja. Közben a halálos láz kiszabadul az erdőből és a közeli főiskola diákjait és tanárait kezdi megfertőzni.

A Cabin Fever 2: Spring Fever címet kapott folytatás rendezője Ti West lett. A forgatás már megkezdődött, jelenleg épp Észak-Karolina területén zajlanak a munkálatok. A bemutató valamikor év vége felé várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kankalin89 #5
    szerintem is jo volt az elsö.nem az aa sziklák szeme szintű undirito allatság de király volt
  • Wittgen #4
    Szerintem meg jó film volt. Ízlések és pofonok.
  • pitiless #3
    Ez a film megváltoztatta az életem, azóta érdekel minden gagyi horror film. Rengeteg szép pillanatot kaptam tőlük, és ezt mind a cabin fevernek köszönhetem!
    Benne van a top 3ban, a Braindead és a Dellamorte Dellamore mellett. Kár hogy nem Eli Roth rendezi, me nekem a hostel is tetszett.
  • Tinman #2
    Láttam az 1-et nagyon xar volt... amúgy 990 Ft a szokásos helyeken, de ne vegyétek.
  • Natsuto #1
    Cabin Fever (2002) - User Rating: 5.2/10 (13,749 votes) - forrás IMDb

    Folytatás készül, de minek...