Ötvös Tibor

Így készül: Halloween

Kikerült a Rob Zombie rendezésében készülő Halloween-remake Behind the Scenes videója. Nem meglepő módon ezt a filmecskét is az MTV honlapján lehet elérni.

John Carpenter klasszikusait sokan próbálták már feldolgozni, ám ezek nem sikerültek túl jól. Elég csak rémes A ködre vagy a thrillerből akciófilmmé avanzsáló A 13-as rendőrörs ostromára gondolnunk. Most azonban fény gyúlhat az alagút végén!

Az 1000 halott háza rendezője, Rob Zombie szerezte meg a remake író-rendezői pozícióját. És a tegnap megjelent videó alapján a horror rajongói megnyugodhatnak: a feldolgozás jó kezekbe került. A film augusztus 31-én debütál Amerikában.

Miután 17 évet töltött egy elmegyógyintézetbe zárva (ahova 10 éves korában került), a felnőtt és továbbra is veszélyes Michael Myers egy adminisztrációs hibának köszönhetően kiszabadul és visszatér Haddonfield városába. Célja felkutatni régi bébiszitterét, Lauriet. Minden útjába kerülő személy potencionális áldozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kankalin89 #8
    én is nagyon várom de azt olvastam hogy jjamie lee ios feltünik majd a filmben emlékként vagy vmi.én az összs halloweent birom.
    karajok
  • adam first #7
    Nekem megvan az összes Jason film, de igazából Jason nem ijesztő csak agyatlan gyilkolászás.Na de az felső fokon!!Mike Myers valamivel hitelesebb karakter(elvégre Carpenter,a feldozgozás már csak azért sem lesz jobb mint az eredeti mert ugysem fognak olyan karaktert/színésznőt találni mint Jamie Lee Curtis),de a pálmát akkor is Freddy viszi(ijesztő,durva,beteg).
  • UnnameD #6
    A halloween filmeket nehezebben tudom beszerezni, mint a péntek 13-akat. Kész mészárszék mindkét sorozat :P
  • moRtiZ #5
    Rob Zombienál jó kezekben van a Halloween. A House of the 1000 corpses horrorba büntetett hatalmasat, a Devil's Reject pedig igazi Road-Horror remekmű. Várom nagyon mit alkot ebből az alapműből! :)

    Geryke83: Azért Mike Myers sem rossz, de nálam aboszolút befutó Freddy Kruger :)
  • GErYkE83 #4
    Jason szerintem jobb:)
  • Viking szabi #3
    Én birtam a Halloween filmeket,szerintem a slasher style-on belül elég jok.
  • GErYkE83 #2
    Nagyon várom a filmet! Bízom Rob bácsiban
  • kanduhr #1
    Nah, a 13. rendőrörs remake egész tűrhető lett.