Ötvös Tibor

Travolta lenyomta Finchert

A Faterok motoron című vígjáték a hétvégén lenyomta David Fincher új thrillerét. A Zodiákus megtörtént eseményeken alapul, ám sajnos a nézőket nem igazán foglalkoztatta a mozi.

John Travolta ismét visszatérőben van. Legújabb vígjátéka, a motorosokról szóló Faterok motoron a hétvégén ugyanis az első helyen kezdett Amerikában. Travolta partnerei jól bejáratott komikusok. A manapság eléggé satnya filmjeiről elhíresült Tim Allen mellett Martin Lawrence, William H. Macy és Ray Liotta is beleadtak apait-anyait a siker érdekében.

A négy középkorú, megállapodott, kisvárosi családapa úgy dönt, felkapják a bőrszerkót és a frissen vásárolt choppereken nekiindulnak életük legnagyobb kalandjának. Aztán a mókának hamarosan vége szakad: a "fantasztikus négyes" pihenőt tart egy kis új-mexikói bárban, ahol egy igazi motoros bandával akadnak össze, a Del Fuegos-szal. A Del Fuegos vezérbikája, Jack (Ray Liotta) elhatározza, hogy "szórakozik" egy kicsit hőseinkkel. A négy barátnak sürgősen ki kell találnia valamit, hogy megmeneküljön ebből az igencsak kellemetlen helyzetből.


A valóban Szelíd motorosok

A film 38 millió dollárral kezdett és ezzel minden idők legjobban kezdő "utazós" filmje. Emellett a Jégkorszak két része után ez a film produkálta minden idők legjobb márciusi nyitányát is. Szép.

David Fincher új thrillerje, a megtörtént eseményeken alapuló Zodiákus kisebbfajta csalódást keltett. A rendezőnek ez a második leggyengébben nyitó filmje a Harcosok klubja után. A 65 milliós büdzsé visszatermeléséhez komolyan be kellene indulnia valamilyen hatásosabb marketingnek, remélem Fincher nem bukik meg. Jövő héten eldől.

1970-ben San Fransicóban egy sorozatgyilkos szedi áldozatait (egyébként a Tökéletes másolat is ott játszódik e témában), a nyomozók és az újságírók pedig egymással versengve próbálják kideríteni, ki lehet a tettes. Levelek és különleges jeleket kell megfejtenie Robert Downey Jr.-nak és Jake Gyllenhaalnak.

Sajna - vagyis végre - a héten Finchernek Frank Millerrel kell megküzdenie. A héten debütál ugyanis a 300 az amerikai mozikban. A premierről Viktor számol majd be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • moRtiZ #9
    300 pedig természetesen MUSTHAVE mozi x2 DVD rendezői kiadás meg minden ami kell :D
  • moRtiZ #8
    Fincher filmjei mindd jók, ezt sem fogom kihagyni. A másik torrentboltos.
  • GErYkE83 #7
    Milyen fajta böngésző? :P
  • Tetsuo #6
    LOL a böngészőm telefonszámnak jelzi a 300300300at :))
  • quack #5
    szerintem senki nem "hordta le ezt a filmet"...
  • tomposka #4
    Hogyhogy majdnem olyan jó lesz mint a Harcosok Klubja? Jó kritikát kapott, igenis nagyon jó film, bár sokan nem képesek felfogni, hogy nem minden film a tökéletes életet mutatja be, úgyhogy nem tudom, hogy miért kell így "lehordani azt a filmet".
  • Lobsterman #3
    Ha Fincher legrosszabbul nyitó filmje a legjobb filmje, akkor ez majdnem olyan jó lesz mint a Harcosok Klubja? :D
  • GErYkE83 #2
    300 300 300 !!!!!!
  • Natsuto #1
    Ez a motoros téma jónak hangzik, épp itt az ideje már a gagyi vígjáték-imitációk után egy rendes komédiának.