Ötvös Tibor

Exkluzív Vacancy trailer

Antal Nimród befejezte első hollywoodi filmje, a Vacancy utómunkáit és rögtön fel is tette a netre a thriller első, saját maga vágta előzetesét. A trailer alapján elmondhatjuk, hogy a rendező öregbíti majd a magyarok hírnevét.

Nimród két dolog miatt vált híressé. Először is Kontroll című filmjével bebizonyította, hogy hazánkban is lehet hollywoodi színvonalú (sőt!) filmet készíteni. Másodszor pedig behozta a köztudatba Csányi Sándor nevét, aki nélkül ma már szinte elképzelhetetlen magyar film.


Ezután a rendező az Álomgyárban kapott munkát, méghozzá nem is akármilyet! Hollywoodi debütjében rögtön két világsztár, Luke Wilson és Kate Beckinsale vállaltak szerepet. A Vacancy címmel ellátott film alakulásáról mi is folyamatosan beszámoltunk és végre kijelenthetjük: az alkotás a finishbe ért!

Ma ugyanis megjelent a film első előzetese, melynek érdekessége, hogy maga Nimród vágta össze a közel 3 perces trailert. Hazánk fia nem bíz semmit a véletlenre és a rövid előzetes alapján el kell ismernünk, hogy feszültségkeltésből is jelesre vizsgázott. Az, hogy a film végül is milyen lett, csak az április 20-i premier után derül ki. A hazai bemutatóról sajna még nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • humaninsect #5
    az exluzivitás valami olyasmit jelentene hogy még nem volt máshol vagy nemtom. De már febr24 óta kinn van rendes minőségben szinte mindehol.
  • Prof William #4
    Azért ez a "Vazz elrobbbantunk még jó hogy itt ez az elhagyott ház/motel." Klisé kissé lerágott, de jól néz ki a többi. Majd meglátjuk...
  • Panyi #3
    Érdekes lesz! De gondolom nem Antal írta a forgatókönyvet!
  • Inquisitor #2
    Meglehet, mint ha elötte nem lett volna hasonló "támájú" horrorfilmekből egy rakat ...
  • Picizöldfül #1
    Ez a kamerából megfigyelős-menekülős-vki nagyon játszani szeretne dolgos-gyilkolászós Vacancy mintha ismerős elemeket vetne új köntösbe... szerintetek???Antal Nimród sokszor láthatta a Fűrész trilógiát