Ötvös Tibor

A Hot Fuzz az Egyesült Királyság legnézettebb filmje

Haláli hullák hajnalát készítő baráti társaság ismét megrázta magát és leforgatták a Hot Fuzz címre hallgató akció-vígjátékot. A frissen bemutatott film jelen pillanatban az év legnézettebb filmje az Egyesült Királyságban.

A Hot Fuzz a Haláli hullák hajnala készítőinek legújabb akció-komédiája. A film a hétvégén kezdte meg pályafutását az Egyesült Királyságban és azonnal az év eddigi legjövedelmezőbb filmjévé vált.


A hivatalos előzetes


A 11,7 millió dolláros premier mindössze 427 vászonról csorgott be, amivel minden idők ötödik legjobb nyitóhétvégéjét tudhatja magáénak a vígjáték kategóriában. A gyártó Working Title is boldog lehet, hiszen a Bridget Jones naplója és az Igazából szerelem után a Hot Fuzz a harmadik legsikeresebb filmje.

Adott egy rendőr, név szerint Nicholas Angel, aki annyira jó a munkájában, hogy mellette mindenki más pancsernak tűnik. Ezért főnökei a legmegfelelőbb előléptetést eszelik ki a számára: Londonból egy álmos kisvárosba, Sandfordba küldik szolgálatra. Angel próbálja túltenni magát a dolgon. Ebben új társa, Danny Butterman is segítségére van, akinek legnagyobb álma, hogy ő legyen Mel Gibson. Ám lassacskán kiderül, hogy Sandford nem is olyan álmos és csendes városka.

A film Amerikában április 20-án debütál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #3
    De még a szereplők is azok mint a Shaunban! Haláli!

    Nagyon érdekesnek tűnik!
  • Wittgen #2
    Királyság lesz a film!!!
  • rigidus #1
    "egy álmos kisvárosba, Sandfordba küldik szolgálatra."
    ...
    "lassacskán kiderül, hogy Sandford nem is olyan álmos és csendes városka."


    Meglepett volna ha "csendes", "almos" lenne, az ilyesmi kuriozumnak szamit UK-ben.