Ötvös Tibor

Itt az új Resident Evil trailer

Végre megérkezett az új Resident Evil trailer. Az Extinction alcímmel ellátott epizód trilógiává bővíti a játék filmváltozatát. Az előzetes láványos, bár túl sokat nem árul el a sztoriról.

Manapság nagy divatja van a trilógiáknak. A Gyűrűk Ura sikere után szinte gombamód szaporodnak a háromrészes filmek. Hamarosan megérkezik a Pókember 3, de a Bad Boys is trilógiává bővül.


Alice Csodaországban

Az egyik legelső filmadaptáció, mely játék alapján készült, a 2002-es Resident Evil volt. Paul W.S. Anderson filmje azonban megosztotta a rajongókat, a két évvel később bemutatott folytatás pedig sok haragost szedett össze. Az Extinction alcímmel ellátott harmadik rész azonban már Russell Mulcahy kamerái előtt fog forogni

A mai napon megérkezett az első trailer a trilógia záró(?) darabjából, így végre kis ízelítőt kaphatunk a film hangulatából valamint képi világából. A sztoriból ugyanis (az előzetes alapján) csak annyi derül ki, hogy Las Vegasban játszódik a kaszabolás. A bemutató szeptember 21-én lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #7
    Jók voltak az RE filmek. Csak az a baj, hogy a játékhoz egyre kevesebb közük van. Pl RE3 filmnek semmi köze nem lesz a játékokhoz, csak az Umbrella név...
  • GErYkE83 #6
    Jólesz, Russell Papa megint alkot
  • bertino #5
    detto
    milla-t pedig meg hát :-)
  • sweech #4
    remélem ez nem lesz akkora kakáj mint a 2 :|
  • Broafka #3
    különben is elég szar trailer...
    mondjuk a 2. rész ritka szar volt amúgy is...
    csak az első tetszett
  • Broafka #2
    talán mert nem azokra a számokra kell kattintani, hanem hogy Windows vagy quicktime media playerrel akarod e lejátszani, agytröszt!
  • szombi #1
    És hogy a francba játszom én ezt le?
    A link semmit sem ér, és ha az oldalon továbbkattintok, akkor egy 181 bájtos qtl fájlt akar letölteni!!!!
    MIÉRT NEM AD AZ SG.HU NORMÁLIS LINKET??????????????????????????????????