Szekeres Viktor

Tim Burton rendezi Boratot

Furcsa pár, az egyszer igaz. Ki hitte volna, hogy a tévésztár státuszból kitört Sascha Baron Cohent éppen Tim Burtonnel hozza össze a sors?

Tim Burton, napjaink egyik legsokoldalúbb rendezője, mindig is vonzódott a fura filmprojektekhez. Amellett, hogy készített már sötét, horrorba hajló krimit, romantikus történetet, gótikus bábfilmet és gyönyörű mesét, valahogy a musical eddig kimaradt áldozatai közül. Persze a Halott menyasszony című animációs filmben akadt jó pár dalbetét, de igazán csak a 2007-ben bemutatandó Sweeney Toddban fog kiderülni, hogy mennyire is ért a direktor a dal- és táncbetétek összehangolásához.

A népszerű Boradway-musical a hírhedt Benjamin Barkerről szól, vagyis Sweeney Toddról, aki egyszerű borbélyként tengeti mindennapjait Londonban, de persze mindez csak csalárd álca, mert sokkal rémisztőbb tevékenységet folytat a színfalak mögött.

A filmben Burton a főszereplőket alakító háziszínészei, vagyis Johnny Depp és Helena Bonham Carter mellett feltűnik Alan Rickman is, valamint Signor Alfredo Pirelli szerepében a Borattal igazi világsztárrá váló Sascha Baron Cohen is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    "A Producerek c. musical filmváltozatát ami idén jön ki, nem ő csinálta?"

    1. tavalyelőtt jött ki.
    2. nem ő cisnálta, ő a színpadi musicalt írta.
  • hellnight #4
    Tim Burton-ben nehéz csalódni :D
    Vagy lehet egyáltalán csalódni benne?? :D xD
  • Inquisitor #3
    De hülye vagyok, az Mel Brooks ... sorry. Azért én bízom Tim Burtonben :)
  • Inquisitor #2
    "... csak a 2007-ben bemutatandó Sweeney Toddban fog kiderülni, hogy mennyire is ért a direktor a dal- és táncbetétek összehangolásához."

    A Producerek c. musical filmváltozatát ami idén jön ki, nem ő csinálta?
  • Matyóhímzés #1
    Érdekes lesz, kiváncsi vagyok rá.