Szekeres Viktor

Fantasy lesz a Fűrész készítőinek új filmje

Míg Leigh Wannel és James Wan, az eredeti film írói, már be is fejezték a március 23-i premierre kitűzött Death Silence forgatását, addig az (eddig) trilógia 2. és 3. részének készítői is új film készítését vették tervbe.

Darren Lynn Bousman, a Fűrész 2. és 3. rendezője a filmet forgalmazó Lionsgate Pictures segítségével fogja leforgatni a 25 milliós költségvetéssel megtoldott Repo! The Genetic Opera című filmet. A futurisztikus fantasy történetét, mely a klónozások korában játszódik, Terrance Zdunich és Darren Smith álmodta meg.


Bousman munkában

A sztori szerint a nem túl távoli jövőben egy szervleállásokkal kapcsolatos járvány söpör végig a világon és beköszönt a mesterséges szervek kora. Egy konglomerátum fel is készült a mesterséges szervek előállítására - persze a viszonylag olcsó előállítás nem éppen tiszta forrást jelent (ld. még bűnözők szervei).

A film eredete egyébként egy Bousman által rendezett színdarab, melyet Los Angelesben és New Yorkban mutattak be 2002-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #7
    Azért a fantasyt tényleg inkább az alternatív/misztikus múltról szóló történetekre használják.

    Amellett több helyen írják, hogy valójában valami mjúzikelről van szó.

    Aztat viszont nem annyira szeressük.
  • GErYkE83 #6
    Érdekesen hangzik, tehetséges rendezőnek tűnik Bousman várom a következő filmjeit ahogy Wannak is. Hasonló feltörekvő rendezők mint Alexander Aja, csak attól félek, hogy a Fűrész 4-et teljesen más, számomra ismeretlen emberek készítik..baljós előjelek..
  • MrPrise #5
    Nagy különbség, hogy a sci-finek van tudományos (vagy legalábbis annak tűnő ;-)) alapja, a fantasy-ról ez már nem mondható el.
  • ZoliJ #4
    az sci-fi-k nagy része is elképzelt jövőkép, mégis sci-finek hívják
  • Danecay #3
    Gondolom mert ez egy elképzelt jövökép. A fantasy szó fantáziát jelent, nem pedig tündéket, orkokat vagy törpéket stb.
  • ZoliJ #2
    ha a jövőben játszódik, akkor miért fantasy?
  • bertino #1
    hm