Ötvös Tibor

Trilógiává bővül a Szörnyecskék is

Jó hír, hogy a Szellemirtók után újabb klasszikus film bővül trilógiává. Rossz azonban az, hogy a Szörnyecskék 3 Amerikában csak DVD-n fog megjelenni.

Épp csak beszámoltunk a Szellemirtók harmadik részéről, máris újabb gyerekkori kedvenc trilógiává bővüléséről adhatunk számot. Az 1980-ban debütáló Gizmó és halálos testvérei ugyanis hamarosan újabb kalandba vágnak bele. A Szörnyecskék rendezője, Joe Dante azonban hamar lelohasztotta jókedvet. Egy interjúban ugyanis elárulta, hogy bár rengeteg kiválló ötlete lenne a filmhez, mégsem hallgatták meg őt.



"A mai technológiával bármit megtehetnénk" - kezdte Dante. "Rengeteg vicces helyzetet lehetne kreálni például a Fehér Házban. Ám sajna a jogokat birtokló cég nem igazán fogja fel, hogy mekkora rajongótábora is van eme szériának és egy - sajnos ki kell mondanom - satnya filmmel fognak előállni."

Kemény szavak, ám sajna az előjelek is ezt támasztják alá. A Szörnyecskék 3 ugyanis csak és kizárólag DVD-n fog megjelenni - legalábbis az Államokban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrPrise #9
    Az az érdekes, hogy a filmben a szörnyecskék élnek, viszont az ujjaikon mégis 3 ujj van mint a rajzfilm figuráknak. Még érdekesebb, hogy ezzel a három ujjal is milyen sok mindent meg tudtak csinálni. :-)
  • alma2 #8
    Ha valaki mar latott, ilyen gizmo szep nagy pluss allatot valahol, lehetoleg meg atvaltozas elott, ne habozzon szolni !
  • GErYkE83 #7
    Ígyvan! Első rész 1984 második 1990.
  • kanduhr #6
    Hát rohadjanak meg. Akkor mi a francnak csinálnak egyáltalán még egy részt? Fölöslegesen tipornak porig egy kult filmet.
    Megjegyzem, nem 1980-ban debütált a Szörnyecskék, hanem pár évvel később. Ha jól emlékszem 84-ben.
  • gyuri12 #5
    fújj ezek hülyék!
  • Sliderx #4
    Szarból is lehet várat építeni!
  • xido #3
    Hülye barmok..pedig a 2.rész is nagyon okos ötlet volt...persze...Fehér házba..agyatlanul fognak rohangálni a CGI dögök és Gizmo is tök logikátlanul fog felbukkanni és sokasodni,amennyi agyuk van...
  • GErYkE83 #2
  • Wittgen #1
    Még jó, hogy az okos fejesek tudják mi kell a népnek

    Idióta hállivúdi szemléletek....