Ötvös Tibor

Készül a Szellemirtók 3

A legújabb hírek szerint Dan Aykroyd folytatja a klasszikus Szellemírtók-szériát. A harmadik részhez már megnyerte magának Bill Murray hangját is. Azért csak a hangját, mert a harmadik szellemírtás egy animációs film lesz.

A Szellemírtók-sorozat egyik nagy gyerekkori kedvencemnek számít. A tudósokból akcióhősökké váló három úriember (majd egy hirdetés után kiegészül a csapat) két kalandja remekül vegyíti a humort, akciót és (természetesen akkori szinten) a látványt is.


A majdnem teljes csapat

Pár éve egyszer már felmerült, hogy trilógiává bővül a sorozat, ám a terv végül a feledés homályába merült. A mai napon végre biztossá vált: lesz Szellemírók 3. Ezt a széria egykori sztárja, Dan Aykroyd jelentette be egy interjúban.

A film produceri feladatait is ellátó színész - nem kis meglepetésre - azt is elárulta, hogy a harmadik rész egy CGI-animációs mese lesz. Hogy ez vajon jó vagy rossz hír, azt majd a film megtekintése után tudjuk meg. Mindenesetre pozitív dolog, hogy Dr. Peter Venkmen Bill Murray orgánumán szólal majd meg.

Sajnos a többi szereplőről (Harold Ramis és Ernie Hudson) még nincs hír. Figyelemmel követjük a produkció alalkulását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • frc0032 #15
    nagyon jó a film, nekem megvan mind2 rész dvd-n magyarul. nem tuggyátok mikor lessz a 3. rész? az előző 2 nagyon teccet

    üdv:
    FRC#0032
  • SlayR #14
    Nekem tetszett az új szellemírtók is modernebb kicsit komolyabb, komorabb, sötétebb volt sztem megvotl a hangulata
  • kanduhr #13
    NEm az a fontos, hogy kiöregedtek, persze tény. De attól még ugyanolyan jó színészek maradtak. Például folytatódhatna egy 25 évvel későbbi intervallumban, amikor ők már nyugdíjba akarnak vonulni vagy vmi ilyesmi. Új emebreket is kell keresni, meg megint jönnek a szellemek és el akarják pusztítani a világot.
  • mrzed001 #12
    Az eredeti Ghostbusters rajzfilm nagyon ott volt (és nem csak azért. mert J. Michael Straczynski -Babylon5- írta a részek egy részét :)) )
    A tolókocsis új sorozat már sokkal nevetségesebb és bugyutább lett ....

    Sajnos Bill Muray is eléggé kiöregedett (a múltkor volt az Amcsi motorokban), pedig a Szellemirtók volt az a film amiből a legjobban sajnáltam, hogy nem csináltak további folytatást (pedig anyagilag is tutira bejött a film, szóval érthetetlen)
  • xido #11
    csak tudnám ebből nekünk magyarországon mi a jó hír?..ja..az,hogy Szellemírókat nézhetünk...rjafzilmen...nagy kaland...élőben legalább a kedvenc arcokat nézhettünk..de hogy a hangjaiknak megfelelő szinkronszínészeket úgyse fogják megkapni az hétszentség,mert a szinkronosok rajfilmek esetén mindig figurára mennek,tesznek rá,ki az eredeti hangja....
    Amúgy simán meg lehetett volna csinálni staféta átadással..elrutinkodott volna az eredeti csapat..közben betanítják az utódokat..akik akár a gyerekeik is lehettek volna a filmben...TMNT rajzfilmet még benyelem...meg az önálló rajzflmeket..de mikor élőszereplős filmet így folytatnak,az nekem nem jön be
  • Zro #10
    Szerintem csak egy jó ötlet kéne, s simán meg lehetne a régi szereplőgárdával csinálni a filmet. Lehetnének ők a visszavonult szellemírtók, de az új csapatot főgonosz kicsinálta , s visszatérhetnek az öregfiúk
  • GErYkE83 #9
    Érdekesen néznének ki a szellemírtók, ha valóban nem cgi film lenne...nagyon kiöregedtek már a szerephez én úgy látom legalábbis, elképzelem a mai Dan Aykroydot, ahogy a nagy pocakjával felerőlteti az uniformist
    Harold Ramis is nagyon megöregedett már, egyedül talán Bill Muray aki talán még elmenne, meg persze személyes kedvencem Rick Moranis aki sajna nagyon eltünt pedig kedvenc színészem volt anno. Talán új szereplőgárdával lehetne még megcsinálni a filmet, de az már nem lenne az igazni. Az első rész a kedvencem volt. A másodikat nemrég néztem meg kicsit csalódás volt számomra.A 3-tól a mai tendencia alapján nem várok semmit jót, de azért bizakodjunk.
  • AljasGetto #8
    És az új verzió hogy tetszett???
    A tolókocsis gyerek a csapatban nagyon durva ötlet volt, vagyis inkább szánalmas...
  • AljasGetto #7
    hát igen, be kell látni, hogy egy a film sikerének egyik fontos oka a jó színészi gárdában rejlett.
    Ők meg már kicist megöregedtek...
    Új (esetleg hót ismeretlen) színészekkel meg biztosan nagy fintorgás lenne, kb. mint egy remake...
  • Randal #6
    Hidd el, jó az:)
    A hülyeségnek mindig van értelme, az óriás habcsókember pedig mindig jó:)