Ötvös Tibor

Kimaradt jelenetek a Grind House-ban?

A hírek szerint Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grind House címet viselő közös produkciója igazi B-kategóriás film lesz. A két rendező ugyanis ront a kép minőségén, zörejeket tesz a filmbe és mindkét részből kivesznek egy-egy tekercset, így sehol a világon nem lesz látható a teljes film.

A Grind House háza táján folyamatosan megy a keverés. Legutóbb például kiderült, hogy Amerikán kívül külön-külön mutatják majd be a Planet Terror és Death Proof című epizódokat. Most viszont maga Tarantino nyilatkozott furcsa dolgokat a filmről.



A direktor elárulta ugyanis, hogy nem volt túlságosan elégedett a kép- és hangvilággal, ezért kicsit megbütykölte azokat. Állítása szerint kifejezetten irritáló hangokat tettek a hangsávba, valamint megkarcolták a kópiát, hogy igazi B-kategóriás hangulatot árasszon.

Az igazi "meglepetés" viszont az lesz, hogy mindkét filmből hiányozni fog egy-egy tekercs. Ezzel a húzással szeretné QT visszahozni a régi mozikban érezhető feelinget. Az üres kópia helyett egy Missing Reel felirat fog feltűnni a vásznakon.

A két rész közötti álbemutatókat is igazi hírességek készítik. QT és Rodriguez mellett a jelenleg épp az újkori Halloweent rendező Rob Zombie, valamint a Motel direktora, Eli Roth pár másodperces látomása elevenedik majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Real13 #8
    Nagyon értelmes filmesek vannak itt...őszintén!Csinált már QT rossz filmet?Nem.Mi a célja ezzel?Hogy visszaadja a régi amcsi lepukkant mozik világát.Szerintem ott sokkal hangulatosabb volt,mint a mostani multiplexbe...
  • HJPOWER #7
    Ezt az egészet egy kicsit túlkomplikálták. Szerinem majd ha megy Tv -ben akkor megnézem. Ahogy most áll, úgy kb oda való.
  • Boroskóla #6
    Remélem az a kiszedett kópia is fölkerül egyszer a netre,vagy csak azért nem teszik bele hogy azán majd jöhessen a rendezői vágatlan változat.Akkor azt a részt nem is kellet volna leforgatni amit úgyis kiszednek belőle, érthetetlen.
  • AljasGetto #5
    Jó kis marketing fogás:
    Ha sajnálod a fáradságot, hogy átkapcsolj valamelyik B-Film csatornára (film+ és társai), akkor menj el a moziba!!!
  • Atomy #4
    "Állítása szerint kifejezetten irritáló hangokat tettek a hangsávba, valamint megkarcolták a kópiát, hogy igazi B-kategóriás hangulatot árasszon....Az üres kópia helyett egy Missing Reel felirat fog feltűnni a vásznakon."
    A pénztár előtti sorban meg a helyemre egy Missing Customer táblát odatehetnek :)
  • Commandante #3
    "A két rendező ugyanis ront a kép minőségén, zörejeket tesz a filmbe "

    funny... a MÀV meg direkt nem takarítja a vonatokat, mert csípik a posztkomunista retrót...
  • Kingfisher #2
    Majd kitalálják annyira homemovie csak a youtubeon lesz megnézhető.
  • NEOreg3 #1
    ha eleget rontanak rajta a végén már érdekelni sem fog=)