Ötvös Tibor

Nicolas Cage folytatásos tervei

Nicolas Cage egy interjúban elárulta, hogy hamarosan két, nagy sikert aratott filmét is folytatja. Pontosabban A nemzet aranya volt komoly anyagi siker, a Ghost Rider még bemutatás előtt áll.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Cage és Jerry Bruckheimer folytatják komoly anyagi sikert aratott filmjüket. Cage egy interjújában azonban azt is elárulta, hogy a még be sem mutatott képregényfilm, a Ghost Rider főszerepében is vissza kíván térni a vásznakra.



"Úgy vélem van egy szál, amin tovább lehetne vinni a történetet" - kezdte Cage. "Egy jelenetben Johnny Blaze beszélget pár rendőrrel. Elárulja, hogy mennyire becsüli azt a munkát, amit a rend őrei végeznek és hogy motoros kaszkadőr-karrierjének befejeztével szívesen kamatoztatná tehetségét motoros rendőrként. Szóval szerintem tuti ötlet lenne egy rendőr Ghost Rider."

"Egyelőre fogalmam sincs, melyik filmet forgatom legközelebb. A legnagyobb esélyes A nemzet aranya folytatása, melynek történetét jelen pillanatban is írják. A történetben fontos szerepet játszik majd Abraham Lincoln és az ellene elkövetett merénylet. Azt szeretem A nemzet aranyában, hogy a látvány mellett abszolút szórakoztató és érdekes történetet tud felmutatni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lordboxi #4
    A LOTR nem egy pörgős, fantasy könyv, hanem egy szépirodalmi alkotás, ezért tűnik talán "lassúnak" egyesek szemében.
  • el Boogie #3
    Olvastad a könyvet? Azok a néhány perc-, félórák vérfagyasztóan izgalmasak a könyvhöz képest. Nem rossz, de nem értem miért lett ekkora siker a könyv. Mondjuk sejtem (végül is nekem is teszett), de hogy sokszor vontatott és unalmas, az biztos. Sokszor több oldalt, több-tíz oldalt előrelapozhatsz anélkül, hogy lemaradnál valamiről, pl. még mindig azon a tisztáson haladnak át, csak közben megtudtad, hogy milyen növényeket lát Frodó, egy nyuszi felugrik egy bokorból, milyen lepkék suhannak tova, és ez milyen szép, blabla. Nem mondom, ezek is kellenek egy könyvbe, de nem olyan mennyiségben, ami ebben a könyvben előfordul. Az az érzésem ilyenkor, hogy csak fossa a szót, tisztára mint Jókai. Írói onanizálás... A filmet ebből a szempontból jól megcsinálták, sok a különbség a könyvhöz képest, de elmegy. Pedig nálam fordítva szokott lenni (tisztelet a kivételnek) az ilyen megfilmesített könyvek esetében: a könyv mindig jobb mint a film. Hát a LOTR esetében nem. Szerintem.
  • MrPrise #2
    A LOTR néhány percénél, félórájánál még az is izgalmasabb lehet ahogy Szilszakál borotválkozik...
  • Lordboxi #1
    Jaja, egész jó kis film volt az arany. De a gost rider ha jól sejtem egy képregény feldolgozás, tehát sztem nem jó ötlet hasraütés szerűen folytatni. Ez olyan lenne pl, mintha folytatnák a gyűrűk urát, mondjuk azzal, hogy mi lett szilszakállal a háború után. Netán megborotválkozott.