Ötvös Tibor

Tobey Maguire nem lesz többé Pókember?

Tobey Maguire, aki igazi világhírt a képregényhős Pókember megformálásával ért el, egyértelműen kijelentette, hogy nem kíván többet Peter Parker bőrébe bújni. Ugyanakkor Kirsten Dunst is elárulta, hogy a harmadik részben alakítja utoljára Mary Jane-t.

2007. május 4-én végre megérkezik a sokak által nagyon várt Pókember 3. A Sony Pictures azonban már a következő részek előkészületeivel van elfoglalva. Sajnos úgy tűnik, hogy a trilógia lezár egy korszakot és a negyedik résszel egy következő Peter Parker - Mary Jane duó lép fel a vásznakra.



Tobey Maguire ugyanis, aki igazi világhírét a Sam Raimi által rendezett képregényfilmmel ért el, egy napokban adott interjújában kijelentette, hogy a harmadik résszel elképzelhető, hogy végzett Peter Parker karakterével.

"Azt hiszem a harmadik rész pont jó alkalom a befejezésre" - kezdte a sztár. "Jelenleg egyetlen szerződés sem köt újabb Pókember-filmhez. Nem zárkózom el teljesen egy esetleges folytatás ötletétől, de be kell valljam, nagyon minimálisak az esélyek."

Ha ez nem lenne elég, Pókember szerelme, Mary Jane sem biztos, hogy a szokásos formában bukkan fel. Kirsten Dunst szintén ugyanis óvatosan fogalmaz a folytatást illetően. "Nem vagyok az a típus, aki egymás után forgatja le a filmeket."

Persze az is előfordulhat, hogy a színészek így próbálják feltornászni gázsijukat a következő filmekre. De lehet, hogy komolyan gondolják. Majd elválik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MerlinW #10
    Hát jah, Valami egyetemistább/karakteresebb-de-mégis-szimpatikus PP kell, MJ-nek meg egy helyes, magas hosszúcombú csaj kellene jó vagyány dumával.

    Ill én örülnék egy dark-spiderman filmnek is, ami most úgyis divat és bejövős, lásd batman begins, sin city, stb.
  • johnz #9
    nemtom most mi ez a hir megin már a harmadik rész forgatásán maga tobie mondta hogy nem lessz többé spiderman! pár hónapja olvastam róla asszem itt most mér kell ez megin??
  • pauly #8
    homokember,a 3. részben lesz a rosszfiú :)
  • hzsolt #7
    Megmondaná valaki, hogy ki van a képen, és mi köze Tobey Maguire-hoz?
  • pauly #6
    Pff ki mondta hogy 100 % meglehet mondani hogy milyen lenne élőben? Szerintem senki...
    "egy átlagos magasságú, testalkatú, rövid barna hajú fiatal egyén." Pff gondolom még nem láttál képregényt,mert akkor nem mondanál ilyen hülyeséget...
  • Loverman #5
    tényleg nem hasonlít rá? lol. mert a képregényben annyi arcvonás van hogy abból 100%ban meg lehet állapítani milyen lenne élőben.. PP egy átlagos magasságú, testalkatú, rövid barna hajú fiatal egyén. ennyi.
    MJ: fiatal vörös hajú csaj. ebben 100%ban megvolt az egyezés.
    A cikkhez: ha ezek kilépnek nem hinném hogy tudnának találni hasonló hollywood-i sztárt a helyükre, a sorozat átmegy b-kategóriába...
  • pauly #4
    Jaja,szerintem se volt jó pókembernek,főleg ha a képregényt veszem,tényleg nem is hasonlít rá.Remélem nem ő lesz már a következő részben :)
  • Csudri #3
    Kirstenért egy könnyet sem ejtek, sosem tartottam jó Mary Jane-nek, valami vérbeli csajnak kellett volna alakítania, nem egy ilyen nyeszlett gebének. Tobey helyett meg találhatnak alkamas színészt, Batmanből is találtak jó "utódot".
  • shusaku #2
    Szerintem eleg nagy marhasag volt, hogy o alakitotta Peter Parkert, egyatalan nem hasonlitott a kepregenyfigurahoz.
  • knightbali #1
    Na most meg mi lesz?