Ötvös Tibor

Bruce Willis kimarad a Sin City folytatásából

Az eddigi hírekkel ellentétben a Bruce Willis alakította John Hartigan mégsem tér vissza a Sin City folytatásában. Ráadásul nem egyetlen történetet mesél el a film, hanem - ahogy az első is - több, rövid fejezetből áll majd össze a cselekmény.

Frank Miller neve a képregényrajongók körében mindig is ismertnek számított. A nagyvilág azonban csak Robert Rodriguez filmadaptációja után figyelt fel a mester nevére. A Sin City után azonban történetei nagyon kapósak lettek Hollywoodban.

A 300 mellett Miller folytatja a filmet, melynek világhírét köszönheti. A Sin City második részéről azonban számos - néha egymásnak ellentmondó - információ látott napvilágot, ám a rendező, Rodriguez ezen pletykákat most eloszlatja.

A direktor és Miller egy interjúban ugyanis az eddigieknél kicsit részletesebben meséltek készülő filmjükről. "Adott számunkra minden olyan technikai eszköz, amire csak szükségünk lehet a fő sztori, A Dame to Kill megvalósításához" - mondta Miller. "Ezzel a sztorival egy új femme fatale karakter és számos mellékszereplő kel életre Sin City világában."


Frank Miller a film díszbemutatóján

"A fő szálat ismét több apró történettel szakítjuk meg" - folytatja Rodriguez. "A fő szál mellett egy másik, szinte ugyanakkora jelentőséggel bíró történetet készítek, mely bemutatja, mit csinált és hogyan tette túl magát Nancy Callahan szerelme, az életét megmentő rendőr, John Hartigan halálán."

A Miller által említett szerepkörre immáron Angelina Jolie a biztos befutó. Clive Owen szintén visszatér, ám Bruce Willis és Mickey Rourke nem vesznek részt ebben az epizódcsokorban. Talán majd a harmadik részben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Acheron #17
    Bocsi de nem akarlak kijavítani...mégis megteszem,mert félrehallottad.A szövege pontosabban ez: "Spartans,Tonight we dine in Hell" - vagyis "Spártaiak,ma este a pokolban vacsorázunk!
  • Danecay #16
    Az én véleményem is az, hogy nagyon jó film és mind e mellett egyedi is. Tényleg megvan a képregény hatása és egy olyan sajátos hangulata, ami magával ragadja az embert. Akik nem ilyen szemmel látják, látták ezt a filmet szerintem sajnálhatják.
    A 300-at is nagyon várom, már. A trailere nagyon ütős, megtekintése kötelező, ha javasolhatom nem a legkissebb felbontásban, egy kis hangerővel megspékelve :)
    "Connect we die in hell"
  • wanek #15
    Az imdb jelenlegi állása szerint a szereposztás:
    Jessica Alba .... Nancy Callahan
    Devon Aoki .... Miho
    Powers Boothe .... Senator Roark (attached)
    Rosario Dawson .... Gail
    Daniel Delevin .... Carlos? (in talks)
    Michael Clarke Duncan .... Manute
    Angelina Jolie .... Ava Lord (rumored)
    Jaime King .... Goldie/Wendy
    Michael Madsen .... Bob (attached)
    Nicholas Marino .... Orrin (attached)
    Brittany Murphy .... Shellie
    Clive Owen .... Dwight McCarthy
    Mickey Rourke .... Marv
    Danny Trejo
  • archkoven #14
    Nekem csalódás volt a film, többször is elaludtam rajta, csak kínszenvedés árán tudtam végignézni, tény, hogy fáradt voltam, de annyira azért talán mégsem.
    Az az erőteljes képregénybeütés egyébként tetszett, de ez a koncepció önmagában nem adja el a filmet. Én sokkal többet vártam tőle.
  • Dakkon #13
    jajaj hzsoltal egyetértünk! akinek nem tűntek fel az időrendi ugárok, az vegye elő újra a filmet!
    nekem pl. különönsen tetszett, h mikor az első részben Marv meghalt, az utolsóban láthattam a pultnál ücsörögeve! az ilyen kis apróságok meglepetéseket csalnak sztem a néző arcára:D
  • hzsolt #12
    Öröm látni, hogy ennyi hozzáértő van itt!
    A Sin City történetek nem időrendben vannak, ahogy a filmben is észrevehettétek.
    Marv meghal rögtön az első fejezetben, és a harmadikban mégis viszontlátjuk. Milyen érdekes.
    Nekem inkább az a meglepő, ha Mickey Rourke nem játszik, mert akkor kiváncsi leszek, ki játsza Marvot ebben a részben!
  • Inquisitor #11
    "Bruce Willis kimarad a Sin City folytatásából" - Heh, az első részben "történtek" után elég fura lett volna ha benne van :D
  • wanek #10
    a 300-at már én is várom. De csak jövőre jelenik meg :(
  • wanek #9
    Az első rész nagyon jó volt. Kár, hogy kimaradnak.
  • VRSDM #8
    valóban nagy film, a hangulata könnyen elragadja az embert, már akit :)

    #7 - felhivnám a figyelmed hogy erre a cikkíró is felhivta a figyelmet de köszi a biztosítást :)