Ötvös Tibor

Mad Max negyedszer is visszatér

A legújabb hírek szerint George Miller folytatni szeretné kultfilmjét, sajnos úgy tűnik, Mel Gibson nélkül. A rendező szerint ugyanis az egykori őrült zsarut manapság jobban csábítja a kamera túloldala.

Az 1979-es kultmozi, a Mad Max első része óta a készítők elég komoly karriert futottak be. A főszereplő Mel Gibson Hollywood egyik legnagyobb sztárja és Oscar-díjas rendezője lett, a direktor George Miller pedig olyan alkotásokban működött közre, mint a Babe vagy a Lorenzo olaja.

Legújabb, Happy Feet címet viselő filmje forgatásán válaszolt pár, a Mad Max IV-et érintő kérdésre. Elárulta, hogy a negyedik részt még az aktuális mozija előtt kívánta leforgatni, ám ez végül nem jött össze.

"Olyan 3 hónap lehetett még a forgatás kezdetéig, mikor kitört a háború Irakban, minek hatására a dollár és az ausztrál dollár értéke jelentősen csökkent. Ezzel elvesztettük a büdzsé tetemes részét. Ráadásul a biztonsági intézkedések miatt nem jutottunk konténerszállító hajókhoz sem, így az eszközeinket nem tudtuk elvinni."

"Úgy érzem új Maxet kell választanunk" - árulta el Miller. "Sajnos már elmúlt az idő, mikor még Mel alakíthatta volna a figurát. Az első rész idején 21 éves volt, most pedig már az ötödik X-et tapossa. Ráadásul szerintem mára jobban szeret a kamera túloldalán dolgozni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #14
    Már az első is undorító fos volt. Tele volt irreális baromságokkal, gyenge dramaturggal, nagyon gagyi díszlettel.. A jó kis témát elcseszték de nagyon.
    Aki bele tudja élni magát abba, h a lepusztult Földön fontosabb a benzin mint a táplálék és h a filmben szinte nem látni földműveseket, de annál több motorost aki nyílpuskákkal lövöldöz; annak gratulálok..
  • Thakl #13
    Nekem mind a három rész nagyon tetszet.
  • haxoror #12
  • adorjan #11
    milyen menők ezek a filmek.ilyeneken nőttem fel
    meg rambo,conan,ninja filmek

    sirály
  • Kagemusha #10
    Mindharmat Miller rendezte.
    Mad Max
    Mad Max 2
    Mad Max Beyond Thunderdome
    Nalam az orok klasszikusok kozott vannak.
    Nem tudja valaki, kiadtak esetleg gyujtemenyes DVD kiadasban?

    ...vegul: ha nem erted a filmet, nem vagy eleg oreg vagy nem tudod magad beleelni.
  • bertino #9
    még ha nem is ő rendezte, minimum ott volt a film születésénél és nem kevés beleszólása volt
  • bigfoot #8
    a 2. rész az isten!!!!4
  • Ronny #7
    az első részt nem is ő rendezte, nem?
  • Librarian #6
    Hát az első brutál jó volt, a kettő még egész jó volt, de a három szerintem tök szar volt... :-)P Ide lőjjön, aki nem ért egyet! :DDD
  • pauly #5
    :))