Ötvös Tibor

Befuccsolt a Halo mozifilm?

A Fox és az Universal kiszállása után a Microsoft próbált támogatókat találni a Halo mozifilm változatához, ám senki nem volt hajlandó 200 milliót áldozni a projektre. Ezért Peter Jackson és csapata leállították az előkészületeket.

"Ahogy azt már korábban is nyilatkoztuk, őszintén sajnáljuk, hogy a 20th Century Fox és az Universal sem voltak hajlandóak az eredeti szerződés szerint közreműködni a film elkészítésében. Ebben a helyzetben Peter Jackson és Fran Walsh a Microsofttal egyetértésben úgy döntött, hogy amíg nem áll rendelkezésükre a szükséges anyagi háttér, nem folytatják a Halo előkészületeit. Mindhárman bíznak a rendező Neill Blomkamp látomásában és nem szeretnének csalódást okozni rajongók millióinak."

Nos, ez a hivatalos közlemény, melyet maga Peter Jackson bocsátott ki. Így, legalábbis egyelőre, a Halo mozifilm kálváriája véget ért.

Persze lehet vitatkozni azon, hogy nem lehetne-e kevesebb pénzből összehozni a rendező "látomását" és azon is, vajon mi a pontos oka a két nagy stúdió hirtelen "lelépésének". Az is érdekes, hogy miért nem állnak sorba más stúdiók a Microsoft ajtaja elött, hogy lecsapjanak egy ekkora névre.

Így azonban Master Chief mozis debütjére még jó pár évet várni kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BReal #20
    Számomra hihetetlen nagy csalódás volt, amikor játszottam vele PC-n. Akkor már XBOXon talán 2 éve megjelent, és nagyon dicsérték, mondván, a legjobb FPS XBOXra. Reménykedtem. Aztán, mikor PCn játszottam vele egy keveset, azon gondolkodtam, milyen FPSek jelenhettek meg XBOXra, ha ez a legjobb. Amennyire tudom, feltúrbózták a grafikát PCre, hát elég ronda volt már akkoriban, és Sliderxnek üzenem, hogy akkoriban igenis nagyon erős gép kellett hozzá. Idegesítőek voltak a fegyverek, egyedül ami tetszet(mondjuk az nagyon) az a dzsip. Szerintem fölösleges ezt a játékot az Unrealhoz hasonlítani, mert véleményem szerint a világ legjobb FPSéhez(sorozatához) hasonlítani fölösleges.
  • Sliderx #19
    A HALO egy nagyon király game, akinek meg nem tetszik a grafikája az játszon a divatfos tömegjátékokkal amikhez erőmű kell!
  • Ecology #18
    A HALO egy király game. Én már alig várom a második részt PC-re!
  • Tetsuo #17
    1et értek.
  • rgerg #16
    Letöltöttem.Felraktam...Tegnap hajnali háromig játszottam vele és baromira tetsztett..
    Szerintem aki akkoriban kihagyta az most vegye elő.Tényleg csilivili a grafikája,de összességében nagyon sítulos.
    Nagyon hálás vagyok,hogy akkoriban szar gépem volt.Most legalább van mivel játszanom.
  • Lordboxi #15
    szerintem is borzalmas játék. Nagy rakás csillógó, színes seffekt egyrakáson. Olyna mintha a hét törpének lézert adtak volna és megtámadták volna a földet. Bár mondjuk ez érdekesebb sztori lenne mint ami a halo-nak van. Sztem nem több egy 3. vonalbeli akció fosnál. Ja és uniu, sztem is hasonló az Unrealhez
  • stukov #14
    Halo1 kb fél órát olt a gépemen, utána uninstall.
  • uniu #13
    Jo jatek. Hasonlo a feeling-je mint az Unreal-nek, es valoban egesz jo tortenete van.
  • MrPrise #12
    Ha valakinek, akkor az M$-nek (ill BG-nek) van azért pár milliója. Ha annyira biztosak a film sikerében, miért nem adják ők a pénzt? Vagy esetleg annyira mégsem biztosak a sikerben? ;-)
  • Sanyix #11
    Hát valami átvezetők voltak az 1-ben, de nemnagyon fogott meg mert semmire sem emléxem belőle, az x-edik autós küldetésnél eluntam.