Ötvös Tibor

Superman zöld utat kapott

Bár a Superman visszatér - főleg hatalmas büdzséjének köszönhetően - nem lett jó befektetés, a Warner Bros. végül mégis zöld utat adott az újabb folytatásnak. A gyártási költségeket viszont 140-150 millió dollárban maximalizálták.

Amint arról már mi is beszámoltunk, a Superman visszatér "sikertelensége" miatt felmerült az esélye annak, hogy a köpenyes szuperhős jódarabig nem tér vissza a vásznakra. Nos, a Warner Bros. ma bejelentette, hogy zöld utat adott az egyelőre még cím nélküli folytatásnak.

Azért pár dolgot kikötöttek. A legfontosabb a gyártási költségek maximalizálása. A múltkori 270 millió helyett ugyanis maximum 140-150 millió dollárt költhetnek a filmre. Ebben azonban nincs benne a marketingköltség, szóval az összeg felmehet akár 200 millióra is.

A stábból pár ember helye már biztosnak tűnik. Először is visszatér a rendező Bryan Singer, aki szívügyének tekinti egy sikeresebb folytatás elkészítését - ez a mellékelt képen is látszik. Aztán - természetesen - újabb lehetőséget kap Brandon Routh, azaz Superman. Az egyik főgonosz ismét Lex Luthor, vagyis Kevin Spacey lesz, a szerelem tárgyát pedig a továbbiakban is Kate Bosworth képezi majd.

A hírek szerint a folytatás csak 2009-ben kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NeoMaN #3
    sztem pótvarszar volt
  • BobaFett #2
    Én inkább azt mondanám emészthető volt. Csak ezt a barbibaba Bosworth-ot cserélnék le valami karakteresebb szinésznőre.
  • Solid Snake GH #1
    Hajrá. Nekem nagyon tetszett a Superman Returns, úgyhogy csak szurkolni lehet a stábnak.