Ötvös Tibor

Készül a Madarak újrafeldolgozása

Alfred Hitchcock 1963-as klasszikusa, a Madarak sem kerülheti el a feldolgozást. A XXI. századi remake-ben Naomi Watts mint főszereplő, Michael Bay pedig mint producer működik közre.

Aki folyamatosan figyelemmel követi a filmipar változásait, az nem lepődik meg a fenti címen. Anno mi is megírtuk, hogy Michael Bay tervezi Alfred Hitchcock 1963-as klasszikusának feldolgozását.

Az eddigi Hitchcock feldolgozások tükrében ez a hír elég keserű szájízt adhat minden horror-rajongónak. Legutóbb például az egyébként remek rendező, Gus Van Sant bukott bele, mikor alaposan félresikerült Psycho remake-jét leforgatta.



De térjünk vissza a Madarak újrájához. Sokan arra tippeltek, hogy Michael Bay lesz a rendezője a mozinak, ám mára ezt hivatalosan is cáfolták. A jelenleg a Transformers rendezésével magát elfoglaló direktor csak a produceri szerepkört tölti majd be.

A film szőke főszereplőnője Naomi Watts lesz. A történetben ő alakítja majd azt a fiatal nőt, aki szerelmét követve utazik le San Franciscóból egy észak-kaliforniai kisvárosba, hogy boldogan élje életét. Ám röviddel megérkezése után a madarak kezdenek furcsán viselkedni, majd nyílt támadást indítanak az emberek ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mincsi #5
    Naomi Watts alkalmas erre a szerepre..sztem!
  • Kindred Blades #4
    Csatlakozom.
  • Bornirt #3
    Ó Uram miért? MIÉRT?
  • Dodo55 #2
    Én is láttam, elég érdekes volt.
    Amikor közelről mutatták, hogy csipkedik az embereket a madarak, akkor mindig kacsafejeket lehetett látni, pedig nem is voltak kacsák. Gondolom ez azért volt mert a kacsák voltak a legmegfelelőbbek a csipkedésre.
  • W B #1
    A madarak Dinosaurusok. Magyarán ujra hatalomra törnek SZUPI

    Amúgy láttam a filmet és szupi. Most ujra feldolgozzák... hát, kezdem unni ezeket az ujrafeldolgozásokat