Ötvös Tibor

Még kétszer tér vissza Jigsaw?

Bár a horror-rajongókat eléggé megosztó Fűrész harmadik részét sem mutatták be, de a Lions Gate már a negyedik epizód történetét szerkeszti. A Jigsaw-t alakító Tobin Bell már a negyedik mellett az ötödik részre is leszerződött.

Lehet szeretni vagy gyűlölni, de azt el kell ismerni, hogy a Fűrész-sorozat meghatározó franchise-zá nőtte ki magát. Az abszolút minimális költségvetéssel készült részek hatalmas anyagi és kritikai sikert arattak világszerte.

Amint azt mindenki tudja, hamarosan bemutatják a harmadik részt is, melyet felfokozott várakozás kísér. A trilógiává bővülő szériában ez a rész lehet a vízválasztó, hiszen ami elsőre döbbenetesen meglepő, másodikra sejthető, addig ez harmadszorra már akár unalmas is lehet (lásd M. Night Shyamalan példáját).


Az első kép a harmadik részből

A Lions Gate azonban elég biztos lehet a dolgában, hiszen a legújabb hírek szerint kiadták a "parancsot" a negyedik rész forgatókönyvének megírására. Az információk szerint jelenleg négy író ügyködik egy épkézláb történet megálmodásán.

Azt, hogy ez mennyire nem pletyka, Tobin Bell, alias Jigsaw egy állítása is alátámasztja. A beteg gyilkost alakító színész ugyanis elárulta, hogy a héten írta alá a további két Fűrész-filmre szóló szerződését. Ezek szerint minimum öt alkalommal izgulhatunk az emberek gondolkodásmódját megváltoztatni kívánó gyilkos kalandjain.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • golematwhu #10
    Sőt Adam már a producer is :p legalábbis a második részben ő volt szóval amíg ott marad, addig a film úgy alakul ahogy ő diktálja már pedig a második részre nem lehet panasz
    Egyébként én is félek hogy elfogják cseszni a 4. 5.-et már rohadtul csak a pénz miatt csinálják....
    Jah Fűrész hét: "Helló Campbell játszunk egy kis játékot. Te nem is mersz engem de én ismerlek téged. Több millió mozinézőnek okoztál csalódást a két folytatással, mert a saját hasznodat nézted. Van egy perced hogy egy normális filmet összedobj különben kinyílik az ajtó ami mögött a feldühödött nézők várnak, hogy meglincseljenek. Kezdődjék a játék..." :)
    Szal sztem bekéne fejezni a harmadik résszel mert ez így jó ahogy van, ha meg van ötlet akkor csináljanak belőle új filmet...azzal biztos nem okoznak csalódást és nem rontják el a történetet
  • apocalypse0 #9
    yuppi!
  • Karez #8
    No ezek egész jó hírek.
    Akkor ezekszerint a 3.rész mégsem a záró darab lesz...pedig bíztam benne hogy a készítőknek van annyi eszük hogy a 3.részben szépen lezárják a sztorit...bár előzetesek alapján is azt mondtam hogy ez akár előzmény rész is lesz....jigsaw újra kopasz....amanda neve most young amanda lesz(imdb)...az utsó előzetesben jigsaw tükörbe nézve az 1.részben alkalmazott fejbelőt fejét maszkíroza....stb stb.
    Az 1.rész igazi klasszikus lett a szemembe...sosem áll le a sztori sosem unalmas...és a vége csattanója nagyon üt! A 2.rész meg szebb,véresebb,betegebb bár nem múlja felül az 1.részt ahoz képest egész jól összehozták a fiúk. A 3.rész előzetesek alapján ez is a dvd polcomra fog landolni (persze eredetiben...az előző részek is megvannak nekem...olyan jól mutat a levágot láb és a levágott ujjak egymás mellet...már alig várom a 3 fogtömést).
    Persze picit félek a 4. és 5.résztől....de ha lein campbell írja megint a forgatókönyvet akkor talán van még remény (ő egyébként az 1.részben is játszik mint adam).
  • akyyy #7
    hát ismeretlenbe félnék hogy jaj minek enyni rész, de mivel az 1 fantasztikus, a 2 is fasza, és bízom benne hogy lesz oylan fordulatos a harmadik rész, hogy elmegy még a 9-re is:)
  • Balázs 17 #6
    imádom a fűrészt, főleg a 2-t, a három meg nemsokára jön és remélem lesz még pár rész, mert ki.baszottul kivan találva ez a film!!
  • winnie #5
    mondod ezt anélkül, hogy láttad volna. ha nem lesz, aki megnézi az ikszedik részt, akkor több rész sem lesz.
  • mesor #4
    rókabőr!
  • winnie #3
    nagyon helyes. amíg van ötlet, addig jöjjön. ha nincs, max nem fogom nézni.
  • pauly #2
  • bertino #1
    gyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa