Ötvös Tibor

Egekben a Minden6ó 2 költségvetése

Hamarosan elkészül minden idők legdrágább vígjátéka. A Steve Carell főszereplésével készülő Minden6ó 2 elvileg 145 millió dollárt emésztett volna fel, ám jelenleg 170 milliónál jár. És még nincs vége!

Amint arról már mi is beszámoltunk, Jim Carrey nem vesz részt egyik legsikeresebb filmje, a Minden6ó folytatásában. Helyette A 40 éves szűzzel világsztárrá váló Steve Carell lesz a vígjáték főszereplője.

A Minden6ó 2 azonban már most bekerült a legek könyvébe. Előre láthatóan ugyanis ez lesz minden idők legdrágább vígjátéka. Az Universal égisze alatt készülő film 140 millió dollárból kellett volna, hogy elkészüljön, ám a hírek szerint a büdzsé mostanra már megközelíti a 170 milliót. És ebben még nincs benne a marketing és egyéb költségek.

Két magyarázat létezik erre a plusz kiadásra. A stúdió hivatalos álláspontja az, hogy a Minden6ó folytatása egy rendkívül látványos vígjáték lesz, tele speciális effektekkel. A másik oldal azonban állítja, hogy a költségnövekedés a kapkodás számlájára írható. Egy belső forrás szerint ugyanis a stúdió szeretné még idén a mozikba küldeni a jelenleg félkész filmet.

Steve Carell társa a filmben Morgan Freeman lesz, aki ismét Isten szerepében tetszeleghet. Ő az, aki megbízza Evan-t egy második Noé bárkájának megépítésével, mert újabb vízözön jön és ismét minden el fog pusztulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mincsi #11
    jah, amit elkapkodanak..:D
    de honnan van ennyi pénzük, h így költekezzenek?
  • SSeth #10
    húzzunk le még egy bőrt a bevált vígjátékról... remélem lesz még harmadik és negyedik rész is.
  • Gladiator #9
    há a víííííz....
  • Darth Sith #8
    a Star Wars episode3 nem került ennyibe. Mitől lehet ez ilyen drága? mert ebbe még közel annyi CGI sem lehet, ami megnyomná az árát, se sok maszkos, kosztümös. Mi kerül ennyibe?
  • fapapi #7
    Ha figyeltetek volna, Steve Carell volt a másik műsorvezető a Minden6ó-ban.Gondolom ez sokaknak feltűnt.
  • gplay #6
    Kiváncsi leszek rá. Biztos megnézem, remélem legalább egyszer élvezhető filmet "kapdodnak" össze.
    Hogy Jim Carrey nem vállal folytatást valószínű köze van hozzá hálivúdnak is. Nem könnyű felsorolni jól sikerült folytatásokat.
  • DJ Boss #5
    Hát fantasaztikus. Kapkodnak. De csak emiatt fogom megnézni... :)

    Gondolom sokaknak feltűnt, hogy Carrey nem szokott folytatásokat elvállalni... (a pályájának elején készített Ace Ventura2 kivétel, ill. az zseniális lett)
    pl. Maszk folytatása, Ace Ventura folytatás, Dumb és Dumber folytatása (lehet van még) és most ez.
    Ez a "40 éves szűzzel világsztárrá váló" fickó meg bizonyíthat, mert a nem kellett odatennie magát...
  • sprite06 #4
    de, sztem eléggé :|
  • ebertek #2
    Nem szaglik rókának? o_O
  • winnie #1
    steve carell a legnagyobb király, mese nincs.