Ötvös Tibor

Itt a Grind House előzetese!

Végre megérkezett Quentin Tarantino és Robert Rodriguez legújabb közös munkájának első előzetese. Tessék belépni, itt a Grind House trailer!

Nem tegnap volt, hogy megérkeztek az első plakátok Quentin Tarantino és Robert Rodriguez legújabb filmjéhez. Azóta azonban nagy volt a csend a Grind House háza táján.

Ám bátran kijelenthetem, hogy megérte várni! A mai napon ugyanis - szinte a semmiből - előbukkant a már említett film előzetese. A trailer itt tekinthető meg. Kéretik a kép közepére kattintani, majd hátradőlni és élvezni a közel egy perces akció és horror-orgiát.

A Grind House kettő, egyenként másfél órás fejezetből áll majd. Az egyik címe Planet Terror lesz, melyet Robert Rodriguez rendez majd. A műfaját tekintve kemény trash-horror története továbbra sem ismert. Az előzetes alapján azonban úgy tűnik, hogy a rossz oldalon a manapság ismét divatos zombik állnak majd.

A másik címe Death Proof és Mr. Tarantino rendezi. A középpontban egy örült gyilkos áll, akit Kurt Russell alakíthat. A két epizód között - és közben is - fals reklámok és filmelőzetesek szórakoztatják a nagyérdeműt. Már nagyon várjuk!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blakshep #7
    ehh jah mert tarantino meg rodriguez(nem mintha nem szeretném őket) arról híresek, hogy rengeteg eredeti filmjük van :P
  • moRtiZ #6
    Hát a bemutató kb. mind2 filmből van, és mivel trash horrort csinálnak, ezért ne várj eredetit. Nézz meg egy 80-85 között készült horrort (pl.: Return of The Living Dead 2.), és megérted milyen koncepció alapján készül pl. a Planet Terror.
  • Venom1986 #5
    Teljesen egyetértek Sance231 hozzászólásával,valahogy nem ezt vártam,de a minőségét tekintve ez még nem mond semmit ettől még a végkifejlet lehet egy kiráály film.Várjuk ki a végét!Bár a puskás lábú csajnál majdnem megszakadtam!
  • Sance231 #4
    Én imádom a Tarantino és Robert Rodriguez filmeket is, az Alkonyattól Pirkadatig is nagy kedvencem, de ez az előzetes egyenesen szar. Nem áll össze belőle semmi, stílusa van, de az is inkább olyan kill bill - sin city közötti átmenet egy kis zombifílinggel megspékelve, vagyis semmi eredeti. Végén a távcsöves puskalabú csaj már fáj... Ráadásul ez sztem csak a Rodriguez-féle részből van, szal kiv leszek Tarantino mit hozott össze...
  • RpPRO #3
    Nyammm... :)
  • yann #2
    a trélerben az a "machete"-s rész akkor az egyik kamu-filmelőzetes? kár, mer az alapján még meg is nézném. király kis b-múvit lehetne belőle faragni (:
  • moRtiZ #1
    Superneed :D :D Tegnap megneztem a trailert, k.jo :D