Ötvös Tibor

Készül a Boogeyman folytatása

Hamarosan megkezdődik a Sam Raimi produceri felügyelete alatt forgatott, kétes sikerű Boogeyman folytatásának forgatása. A második rész rendezésével az elsőfilmes Jeff Betancourtot bízták meg.

Bizonyára csak a megszállott horror-rajongók számára hangzik ismerősen a Boogeyman cím. A magyarul mumust jelentő szót titokzatos oknál fogva nem fordították le, így az eredeti néven futott rövid ideig a hazai mozikban. A kétes minőség már csak azért is meglepő, mert a produceri székben a horror egyik atyja, Sam Raimi foglalt helyet. Mindenesetre a film szolid - kizárólag anyagi - sikert aratott, így a folytatás bejelentése nem lepte meg a mozirajongókat.

Az ötletesen csak Boogeyman 2 címmel ellátott második rész rendezői székében az ezzel a filmmel debütáló Jeff Betancourt foglalhat helyet. A direktor azonban nem kezdő Hollywoodban. Vágóként olyan filmekben működött közre, mint Az átok 1-2, Az ördögűzés Emily Rose üdvéért és az Ismeretlen hívás.

A történet ezúttal egy fiatal nőt állít a középpontba, aki szintén retteg a Mumustól. Hogy ezt a fóbiáját legyőzze, önként bevonul egy elmegyógyintézetbe. Ám kiderül, hogy ez a hely nem a legjobb a gyógyulásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mincsi #2
    nem úgy volt, h egy faszi volt berezelve a mumustól?
  • Omega #1
    A boogeyman zsírkirályság volt nálam nem volt kétes sikerrű, ha van még horror amitől el lehet készülni ettől biztosan.