Ötvös Tibor

Folytatódik a Bloodrayne

Uwe Boll nem kegyelmez. Miután leverte kiskorú kritikusait és befejezte a Dungeon Siege filmváltozatának utómunkálatait, újabb őrültséget vett a fejébe. A legfrissebb hírek szerint folytatni kívánja Bloodrayne című katasztrófáját.

Nem semmi fazon ez az Uwe Boll! Miután hatalmas bátorságot mutatván lecsapta négy, szinte még kiskorú kritikusát, újabb filmterven töri a fejét. A Dungeon Siege utómunkálatai készen vannak, a kalandfilm dobozban várja a bemutatót, így ideje annyi, mint a tenger.

Mivel a játékgyártók pár film után felismerték, hogy nem érdemes Mr. Boll kezébe megfilmesítési jogokat adni - mind a Far Cry mind a Postal jogait visszavették tőle - a "rendező" bizony nem dúskál a lehetőségekben. Ma azonban - a hírek szerint - döntésre jutott új alkotását tekintve.



Úgy határozott, hogy folytatja legutóbbi gigantikus melléfogását, melyet Bloodrayne címmel a hazai mozikban is vetítettek. Igen, így van, mindenki kedvenc vámpírkisasszonya visszatér. Ja, elnézést: dhampír.

Azért kíváncsian várom, hogy ezt a klisékkel megtűzdelt, minden komolyabb látványtól mentes kolosszális kutyaürüléket hogyan akarják folytatni. Vagy inkább miért? Azt hiszem erre szokták mondani, hogy No comment.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lyukadtelevele #38
  • lyukadtelevele #37
    pontozás:
    Blood Rayne 1 film 25%
    Blood Rayne 2 film 5%
    Blood Rayne 1 játék 90%
    Blood Rayne 2 játék 95%
  • lee56 #36
    Nemnem, ez a mondás jobb : Hülyékkel kár veszekedni, mert lesüllyedsz az ő szinvonalukra, és legyőznek a rutinjukkal :D
  • Falatka2003 #35
    Komolyan mondja, hidd el.

    (Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy kevés a ragadozó.)


    Morden, egy jó tanács:

    Hülyével ne vitatkozz, mert összetévesztenek vele. :)
  • Tomalak #34
    sztem donceleger csak szórakozik hogy ne unatkozzunk, elképzelni nem tudom hogy komolyan mondja amit mond
  • GErYkE83 #33
    Na akkor 1 kis helyreigazítás:
    Alone in The Dark Gyártási Költség: 20 millió$
    Bevétel: $8,170,602
    Bloodrayne GYK: $25 million
    Bevétel: $3,591,980
    Nem okoskodásból írtam, de ha már írunk fórumba, ha még nem is számít sokat, de jobban nézzünk utánna a dolgoknak.

    ÉS zárszóként, hogy jót is írjak Boll mesterről, szerintem a filmjei valamilyen szinten fejlődést mutatnak, én 3 filmjét láttam, és én úgy gondolom fejlődési tendencia vehető észre, még ha elenyésző is. House of Dead(5%),Alone in the Dark(10%), BloodRayne(25%). Reménykedjünk benne, hogy a Dungeon Siege eléri majd a 40%-ot
  • Tinman #28
    Én meg nem csak horrorfilmeken, de így egységesen: filmeken nőttem fel (na meg ezer+1 játékon).

    Beszéljünk a játékból-filmet adaptációkról... gondolom láttad a Silent Hill film verzióját. Szinte egy az egyben követi a játék sztoriját, a hangulatot kiválóan visszaadta. Talán az egyik -ha nem legjobb- adaptáció.

    Na akkor most hasonlítsd össze a 486-os korszak Alone in the dark döbbenetesen nagy hangulatát azzal a foschtalichkával amit Boll hányt ide nekünk.

    Gondolom értem már, hogy mi a bajunk.
  • Karez #27
    Hogy mi csoda? Nyereséges volt az alone in the dark? Visszahozta a pénzt?
    Ember te jó filmet néztél?
    Mer az alone in the dark miden de semmi köze nincs a játékhoz! Totálisan semmi! Csak kb a 4.rész főhősének neve és kész.
    A másik maga a film 6 millióba került + marketing 2 millió. És ebből tod mennyi jött vissza? Az imbd jelzése szerint CSAK 3 millió jöt vissza! Szal boll bácsi még a színészeket sem tudta sztem kifizetni.
    Arról nemis beszélve hogy a bloodrayne majd 14 millióba került marketingel együt...és ebből mennyi jött ki? 0.5 millió! Ha ezek neked nyereséseg volt sztem érdemes lenne agykuruzslóhoz elmenni.
    Az alone-ra visszatérve. Én nagy rajongója vagyok a játék sorozatnak....mind a 4 részével játszotam (emellet várom a 40 perces epizódikus 5.részt is),és már alig vártam hogy készül egy igényes jó kis parázgatós egy vagy minimum 2 szereplős kisértetházas rettegés....ERRE MIT KAPUNK? A főhős teljes világoságban a tömegből kimászva rohangál a piac téren....NO COMMENT! A tetejébe egy raktárházban vagy hol vannak "hőseink" egy egész kommandós csapatal....emelelt az egyetlen szörny forrás egy zsiráf nyakal elátott alien szörnyek....Kérdem én hol van ebből a játék hangulata? Hol a beigérd egyedül rettegnek a sötétben hőseink közben idegileg ható zajok röcserek és pár jól megcsinált szörny elől próbálnak kijutni a házból?????
    A bloodrayne-ről meg mesélni sem akarok...már nagyon sok bloodrayne hírben mondtam hogy így meg úgy szar az egész.....majd talán holnap pazarlok vele megint helyet csak neked!
    Jah igen megemlítem hogy ÉN csak 16 éves vok....mégis sok nagyon jó filmet látam eddig és én nemvok a kis görcsök a CG grafikára verem a f*szom menő emberke.Én még egy chaplin filmen is eltok nosztalgiázni pedig nemis látam kiskoromban. Látam péntek.13-tól egészen rémálom az elm utcában át gonosz halotton át cannibal holocauston át stb. szal sok jó minőségű horrorfilmet tekintetem meg életemben.De Boll alkotásai még nemis félelmetesek...inkább szánalom a köbön.Jah és nem amiat fikázom dr.boll-t mer most az a divat.NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!
    AMIAT KÉRLEK MER Ő MÉG ANNO IGÉRTE HOGY MILYEN IGÉNYES VIDEÓJÁTÉKADAPTÁCIÓKAT FOG CSINÁLNI ÉS ERRE MIT CSINÁLT? TOTÁLISAN MEGVÁLTOZTATTA A TÖRTÉNETET!!UNALMAS KLISÉ RÉSZEKEL FÁRASZT MINKET,A FŐSZEREPLŐ NEVE MELLeT SEMMIBEN SEM HASOLÍT.
    Most ha azt mondod hogy itt fikázok jobbra balra és csináljak jobbat.Megsúgom csinálok! Igaz nem most kezdem de tavaszra elkezdünk haveri társaságal (igen nők is vannak ebben a társaságban) elkészítem saját fűrész filmemet,DE NEM HOLMI PARÓDIÁRA KELL GONDOLNI! Nem nem én kérlek szépen már feléig kész vagyok a forgatókönyvel és egy filmiparban dolgozó ismerősöm is mondta hogy egész jó!Igaz nem az igazi de az olvasotak alapján egész szórakoztató film lesz.
    No ennyi vótam! KAPCSFORM KIKAPCS!!
  • Morden23 #26
    "Képzeld én is igényes vagyok a jó filmekre."

    Ez a beszólásodból nem derült ki. Az viszont igen, hogy az igénytelenekre vevő vagy. Ellenben mit jelent az, hogy "igényes vagyok a jó filmekre"?

    "Legalább 14 éve nézek horrort ( most 24 vagyok, tehát eléggé fiatalon kezdtem ), úgyhogy tisztában vagyok a műfajjal kapcsolatban mindennel."

    Ennek igazán örülök. Jómagam 23 éves vagyok, és szintén rengeteg horrorfilmet láttam. Ettől függetlenül nem tetszik az Alone in the Dark. Na persze elképzelhető, hogy "nem vagyok igényes a jó filmekre".

    "Nekem nem kell bemutatni a jó vagy rossz alkotásokat."

    Ebben biztos vagyok. Hiszen láttál már 14 éves korod óta rengeteget.

    "Ha te azt hiszed, hogy a filemt és játékot csak a jóseggű vámpírcsaj miatt nézem-játszom, akkor te perverz vagy barátom."

    Ezt hogy hoztad össze a kommentemből? Ha ki akarod forgatni a mondataimat, legalább tedd elegánsan és igényesen, mert ez így élvezhetetlen.

    "Szóval ti hozzám képest tudatlanok vagytok a műfajjal kapcsolatban, úgyhogy egy kicsit sem érdekel a primitív hozzászólásotok velem kapcsolatban."

    És feltételezem, hogy akár egy olyan kritikus is tudatlan hozzád képest, aki 35 éve néz horrorfilmeket - hogy miért tudatlan? Mert nem szereti Boll-t.

    "Szerintem ti csak is azért mondjátok hogy Uwe Boll szar, mert mindenhol kritizálják, vagyis a többséget követitek, saját véleményetek nincs is."

    Így van. Nem hallod a háttérből a fórumozók hangjait? Beeeee... beeee.... beeeeeeeee.....

    "bőven visszahozta amennyibe került, sőt még profitot is termelt szépen"

    Igaz, csak a "bőven" és a "szépen" kifejezést kéne negligálni a mondatból. meghagyom neked az örömöt, hogy konkrétan utánanézz, és bitte vond le a marketingköltségeket is a bevételből.

    "Ez azt jelenti hogy sokan megnézték, márpedig ez azt mutatja hogy jó volt a film."

    Ja. Tehát az a film, amit sokan megnéznek, mindenképpen remek és zseniális, de az, amelyeket jóval kevesebben, azok ócskák és értéktelenek. Végül is igazad volt. Én ehhez a gondolathoz nem érek fel az intelligenciámmal.

    "És jó a többi is!!!"

    Érdekelne, melyikeket láttad. Vagy egy igazi Boll-fannal van dolgunk? :)

    "Mondhattok bármit!!!!"



    P.S.: Igazán érdekfeszítő volt látni a kiborulásodat. Kár, hogy nem élőben csodálhattam meg. Ha felvettem volna kamerára, hozzá sem kellene nyúlnom, és máris jobb filmem lenne, mint Boll-nak valaha :)
  • donceleger #25
    Képzeld én is igényes vagyok a jó filmekre. Horrorfilmeken nőttem fel, és ez is a kedvenc műfajom. Legalább 14 éve nézek horrort ( most 24 vagyok, tehát eléggé fiatalon kezdtem ), úgyhogy tisztában vagyok a műfajjal kapcsolatban mindennel. Nekem nem kell bemutatni a jó vagy rossz alkotásokat. Ha te azt hiszed, hogy a filemt és játékot csak a jóseggű vámpírcsaj miatt nézem-játszom, akkor te perverz vagy barátom. Ennem semmi köze az egészhez! Szóval ti hozzám képest tudatlanok vagytok a műfajjal kapcsolatban, úgyhogy egy kicsit sem érdekel a primitív hozzászólásotok velem kapcsolatban.
    Csakis azért írtam be a fórumba, mert ami már itt volt, az egyszerűen elviselhetetlen volt. Szerintem ti csak is azért mondjátok hogy Uwe Boll szar, mert mindenhol kritizálják, vagyis a többséget követitek, saját véleményetek nincs is. Pedig az Alone in the Dark című film bebizonyította hogy jó, ugyanis bőven visszahozta amennyibe került, sőt még profitot is termelt szépen. Ez azt jelenti hogy sokan megnézték, márpedig ez azt mutatja hogy jó volt a film. És jó a többi is!!!
    Mondhattok bármit!!!!