Ötvös Tibor

Rambo IV: In the Serpent's Eye infók

Hamarosan, január elején megkezdődik a végleges címet kapott Rambo IV: In the Serpent's Eye forgatása. Sylvester Stallone talán utolsó esélyét kapta meg a kiöregedett akcióhős címszerepében.

Sylvester Stallone karrierje érdekes íveket ír le. Még a '80-as években Stallone és Schwarzenegger vetélkedésétől volt hangos a filmipar. Egyre másra árasztották el a piacot mai napig klasszikusnak számító akciófilmjeikkel.

A képzeletbeli versenyben azonban nem lehet egyértelmű győztest hírdetni. A '90-es években ugyanis új akciósztárok tűntek fel és a két öreg neve megkopott. Arnie ki is szállt az iparból, ám Szilveszteri Szalonna barátunk maradt - és lecsúszott a B-kategória aljára. Persze közben akadtak értékes produkciói (például Copland és nekem a D-Tox is nagyon bejött), de azért többnyire videótékákról vigyorgott vissza a képe.

És ilyenkor szokott Sly kettő, klasszikus karakteréhez fordulni. Most is így tett, hamarosan jön a mozikba a Rocky Balboa és januárban megkezdődik a Rambo IV forgatása is.

Mivel az ökölvívó hatodik menetéről már mindent leírunk, így nézzük, mi a helyzet a végleges címet kapott Rambo IV: In the Serpent's Eye háza táján. Nos, a történet végre végleges formát kapott. A forgatókönyvért egyébként maga Stallone tehető majd felelőssé.

Rambo visszavonult - már megint. Ám egy felkérésre - ismét - nem tud nemet mondani. Egy csapat keresztény, emberi jogokért harcoló misszionárius béreli fel őt, hogy védje meg szállítmányukat egy esetleges támadástól. Az ellátmány Burma éhezőihez megy, a misszió során azonban pár megbízóját fogjul ejtik könyörtelen harcosok és természetesen ismét Rambora vár a feladat, hogy megmentse őket.

Nem Oscar-díjas, de talán még jól is elsülhet a dolog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • John Jay Rambo #12
    Sziasztok !! Végre vannak olyan emberek mint én akik szeretik a RAMBÓT és én is megnézem az tuti . A tv2-ről felvette a barátom a RAMBO 3-at és azt nézem az elején a zene nagyon tuti nem? Aki hozzájutna esetlegesen a Rambo 4 hez az szóljon e-mailben: [email protected] -n. Előre is köszi!! Szerintem az összes része nagyon jó de ez a 4 nagyon véresre sikerült szerintem túlságosan is . A rambó nekem még mesekazettán is meg van pár része és én is ezeken nöttem fel. 17 vagyok de inkább a Rambó a kedvencem mint a drogok stb vagy a TOKIO HOTEL fúúúújjjj! Hát inkább a Rambo nem?Remélem lessz 5 is. Ja és akinek a zenéje is +van az is szóljon oké? My vip -em is van csak írjátok be Polyák Zsolt és Baracs én vagyok egyedül moci a képem és Rambó a Becenevem..! lécci írjatok és hozzunk létre funklubbott vagy baráti társaságot jó? szevasztok és írjatok Ccsá!
  • Morden23 #11
    Látjátok, milyen jó ez a mozi? Senki nem filózik a szereposztáson, senki nem károg a rossz történet miatt, senki nem hiányolja Halle Berry-t belőle.

    Rambo. Egy gépágyúval egy egész hadsereget... és ez kell, és ez jó.:)

    "Nem vagyok Isten. Isten könyörületes."

    :)))))))))))))))))))))))))))))
  • HJPOWER #10
    Meglesem én is, az tutter!
  • ffxi #9
    Fűűű, de jó lesz.... nosztalgiázni
  • klastrom #8
    Szilveszteri Szalonna barátunk...:DD
  • klastrom #7
    Same story, same shit...
  • pauly #6
    ja,régi szép idők :P
  • Taxy01 #5
    Hát, ezt meg kell nézni! :)
    Az lenne az iazi feeling, ha ezt is alámondásos szinkronnal adnák ki DVD-n :D
  • Goaulds #4
    szintúgy :P
  • gyuri12 #3
    hát én bírtam a rembó filmeket:) azok voltak a legjobbak amikor egy íjjal kinyírta a vörös hadsereget...vagy már nem emlékszem pontosan:D:D de ezt az apámmal biztos megnézzük:D