Ötvös Tibor

Christopher Nolan és a Sötét Lovag

Christopher Nolan megmutatta, hogy képes feltámasztani egy hányatott sorsú képregényhőst. A Batman: Kezdődik! teljesen új alapokra helyezte Bruce Wayne történetét és ezzel a rajongókat is alaposan megosztotta. A mai napon a "második" részről nyilatkozott a rendező.

Mivel az elkövetkező években alaposan el leszünk látva képregényfilmekkel, mindenki kiválaszthatja személyes kedvencét. Én legjobban a Pókember 3 és az X-men-filmek mellett Christopher Nolan új Denevérember sztoriját várom.

A tavalyi Batman:Kezdődik! teljesen új alapokra helyezte a szüleit korán elvesztő milliárdos, Bruce Wayne történetét. Nolan számos díjat söpört be a filmmel, a gyártó stúdió pedig dollármilliókat köszönhetett neki. A folytatás - mely sorrendben a hatodik Batman-film lesz - a The Dark Knight elnevezést kapta és ezzel története során először hagyták ki a szuperhős nevét a címből.

"Még nem végeztem a forgatókönyvvel" - nyilatkozta tegnap a rendező. "Jelenleg is azon kellene dolgoznom, viszont nagyon élvezem a munkát. Szerintem tökéletesen vetettünk véget az előző résznek és így mindenki sejti, merre is halad tovább a sztori fonala."

Egy eddig csupán pletykának vélt információt is megerősített. "Nem akarok további találgatásokat, így elárulom: Kétarc benne lesz a második részben. De a megszemélyesítője egyelőre még titok."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • icewolf #2
    Bizony, jó kis film volt.
  • Morden23 #1
    Ha meglesz a Batman: Begins színvonal, akkor garantált a siker, vagy legalábbis az én személyes elismerésem :)