Ötvös Tibor

Megkezdődtek a Resident Evil 4 előkészületei

Bár jelenleg a Resident Evil-széria harmadik része - mely az Extinction címet kapta - sincs kész, a készítők már a negyedik, egyelőre Afterlife munkacímet viselő részhez válogatják a szereplőket.

Vannak filmek, melyek - bár nem robantottak bankot - folytatásait a világ minden táján kiemelt figyelemmel követik. Ilyen a hazánkban A kaptár címet kapott Resident Evil filmadaptációja.

Az első rész még elment, ám a folytatás számomra hatalmas csalódás volt. Milla Jovovich második kalandja már eléggé meseszerűnek hatott. Mindenesetre a hamarosan bemutatják a harmadik, Extinction alcímet kapott epizódot is.


Ő lenne Leon?

A gyártó stúdió azonban máris elkezdte a negyedik rész előkészületeit. Az egyelőre Afterlife alcímen futó film főszerepében ismét visszatér Milla Jovovich. Társként csatlakozik hozzá Jensen Ackles, akit eddig idehaza a Smallville részeiben láthattunk.

Jensennek ez lesz a debütálása a széles vásznakon. Szerepe szerint ő alakítja majd a rajongók számára nem ismeretlen Leon Kennedyt. Leon először a sokak által a mai napig legjobbnak tartott második játékban tűnt fel, a negyedik epizódban pedig már az egész történet köré épül.

Az Afterlife egyelőre még abszolút gyerekcipőben jár, de kiemelt figyelemmel kísérjük a film alakulását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • joola #4
    Nekem bejött a 2. rész is, bár az is igaz, hogy a hangok miatt. Sztem brutálisan jó volt 5.1-ben.
  • Zsocee #3
    vagy esetleg igy: Társként csatlakozik hozzá Jensen Ackles, akit eddig idehaza a Smallville részeiben láthattunk (máraki letöltötte netről).
  • Solid Snake GH #2
    Ez jó. Az Afterlife kezdetben a harmadik rész alcíme lett volna. Ezek szerint az Extinction-t beillesztették az Afterlife történései elé?
  • ZoliJ #1
    Tudtommal Jensen Ackles a Smallville 4. évadában tünik fel, amit idehaza még nem adtak. Jobb példa lenne a Supernatural (Odaát)