Szekeres Viktor

Végre bemutatták: DOA: Dead or Alive - A film

Ki tudja, hogy mi az oka annak, hogy tavaly ilyenkor játékos-mozis körökben szinte már minden a Doomról szólt és a Silent Hill-feldolgozást is elkezdtük szőrén-szálán pedzegetni - viszont a Dead or Alive-filmmel szinte a kutya sem foglalkozik?

Pedig a film szeptember 7-én debütált Ausztráliában, míg rá egy napra Olaszországban is bemutatták és jön az angol, francia, német, svéd, török és finn premier is, hogy október 20-án, nyilván valami apró moziszám mellett, Amerikába is sor kerüljön a premierre. Sajnos egyelőre még magyar bemutatóról nincs szó, hogy lesz-e, azt valószínűleg a film nemzetközi szereplése fogja eldönteni.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hogy mi ez a csend Corey Yuen, a Szállító rendezőjének filmje körül nem tudni, de egyes jól értesültek a film minőségében keresik és találták meg a magyarázatot. Mi egyelőre csak a szűk előzetesekre tudunk hagyatkozni, de valószínűleg Yuennek nem célja megváltani a világot, mindössze egy látványos, jócsajos-verekedős filmet akart készíteni. Elnézve verekedés-koreográfusi tevékenységeit (So Close, Szállító 1-2, X-Men és majd az összes hollywoodi Jet Li-film), ezzel nem is lesz probléma.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Egyedül az nem számít jó jelnek, hogy az amerikai forgalmazó, a szinte egyedül a James Bond franchise-ból élő MGM, másodjára is módosította a várható premier dátumát és csak október 20-án engedi moziba a filmet, amelynek forgatását egyébként már tavaly nyáron, 2005. júniusában befejezték, így közel egy éve hever dobozban.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

30 milliós költségvetés ide vagy oda, a rajongók tűkön ülve várják a vizuális orgiát, nyilván az ifjabb hímnemű versenyzők vannak leginkább bezsongva. Reméljük hozzánk is mihamarabb eljut a legújabb számítógépes játékból készült filmadaptáció.

A film trailereinek letöltése:
letöltés 1
letöltés 2
letöltés 3
letöltés 4

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #19
    Hát persze, mert az a lelke a filmnek
  • Szefmester #18
    egy Tekken filmnek jobban örülnék azért...

    Jackie Chan-nel, Dolph Lundgren-nel.. és még lenne egy két jó ötlet a szerepekre...
  • Szefmester #17
    Lessz itt röplabda.. legalábbis az egyik kép alapján...nagymellű? én sem láttam. bár a kis Kasumi nem rossz csaj...
  • Prof William #16
    Amikor egymásnak szegezik a kardjaikat, azon a képen, mintha az eggyik rettentehetelen harcos szemüveget viselne...
  • Szeszmester #15
    Most hogy mondod, tök igazad van. Megmentettél egy csalódástól, így már tuti nem nézem meg :)
  • ffxi #14
    Melynek nagy a dudája? Mert hogy 1 sincs:(
  • psishock #13
    meglehet, csak nekem jött le így, de nagyon nem volt gyomrom hozzá :) nekem a "vicc" máshol kezdődik, de nyilván embertől függ a dolog (bár több helyről hallottam hasonló véleményt)
  • winnie #12
    a csárli angyalai, mint nődomina kiugrás?:) a egy kedves stílusparódia, semmi több.
  • psishock #11
    Nekem elsőre "Csárli Anygyalai" jutottak eszembe a képekről. Na az is velősen dagad a nődomina kiugrásoktól, ahogy elnézem itt is erről lesz szó, és a szinvonal is ott kuporoghat. Mindíg is forgattam a szemem azokon a koreagráfiákon amiken pl egy nádszál vékony csaj enkántál egy 2m+ kigyúrt néger férfit (felőlem lehet fehér is, de akkor már inkább őket verjék ;).

    A DoA - Xtreme beach volleyball, vagy egy szinvonalas pornó a neves színészekkel tényleg többet ért volna (ezt értem minden ilyen nődomina jellegû filmre is). A nők sokmindent tudnak csinálni és szintén sokminden áll jó nekik (és rajtuk), de ne próbálják a "kemény férfit" játszani, mert az nagyon ellenszenves. Legalább annyira mint amikor egy férfi kezdi el a "puha" szerepeket.
  • Number One #10
    Ezek a kepek kb a Mortal Kombat 2-re emlekeztetnek:D

    Gondolom ez a film s hasonlo szinvonalon mozog.