Ötvös Tibor

400 ezer néző a Moziünnepen

Idén harmadik alkalommal rendezték meg a Moziünnepet. A "rendezvény" csütörtöktől vasárnapig tartott, ez alatt az ország mozijaiban maximum 350 forintért lehetett jegyet vásárolni. A 200 filmre több mint 400 ezren voltak kíváncsiak.

A forgalmazók az alkalomra természetesen visszahozták régebbi, már "kifutott" filmjeiket egy utolsó hajrá reményében. Így többek között az Underworld: Evolúció, Üvegtigris 2 és a PiRosszka is újabb esélyt kapott bevételei növekelésére.


A Westendben Barátok közt voltunk

Azért vegyült egy kis üröm is az örömbe, hiszen kettő film, a Miami Vice és a Távkapcs teljes áron volt megtekinthető. Ez a két produkció azonban nem is szerepelt olyan fényesen, hiszen a több mint 400 ezer nézőnek töredéke váltott teljes árú jegyet.

Az ünnep alkalmából a rajongók jegyeit sztárok érvényesítették. Így a mozilátogatók találkozhattak Kovács "Kokó" Istvánnal, Béres Alexandrával, Szabó "Megasztár" Eszterrel, Szabó Erikával, Kiss Ramónával és az Animal Cannibals tagjaival.

A legtöbben idén a Westend mozitermeibe áramlottak - több mint 44 ezren. A szervezők is nagyon elégedettek az idei Moziünnep eredményeivel, így reménykedhetünk egy negyedikben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #9
    nekem a corivinnal van hasonló tapasztalatom, sosincs oda jegy ahova kéne (már ha van egyáltalán) neten nem lehet jegyet foglalni (ellentétben mondjuk a camponában levő palas-sal) Jaa, hogy ezt nem próbáltad? szal tőlem a corvin sincs végülis messze, de nem esik útba, és nem fogok ezér 2* elmenni oda, viszont a camponába még az előadás előtt a moziünnepen is tudtam sorban állás nélkül közép-középre helyet kapni :)
  • quack #8
    en a Camponaba szoktam menni ahol Palace van, nem rossz sztem, gyorsan adnak jegyet, kenyelmesek a szekek es jol van elrendezve, kaja/pia is teljesen ok (csak mondjuk egy közepes kukorica/kola az annyiba van mint a mozijegy:\), hang az tenyleg kicsit necces itt is de elmegy
  • mellon #7
    Én távolsági okok miatt csak 1x voltam a Duna Plazaba, de a mozi/film hangja emlékezetes maradt számomra (LOTR ). A legtöbbet a Mammutba ill. a MOMba járok, de a hanggal nagyon nem vagyok megelégedve. Ez inkább a Mammutra igaz.

    Én is kihasználtam az ünnepet: 3 nap alatt 6x voltam moziban. Olyan filmre is beültem amire még véletlenül se mentem volna, ha teljes árú lett volna a mozijegy. Várjuk a 4.et
  • pauly #6
    sztárok :) pfff...
  • Apokrif #5
    Jah és ez a kép a cikknél ocsmány ronda! Túl sok rajta a fotosop! :)
  • Apokrif #4
    Hát én voltam Mammutban is, Westendben is és a Művész moziban is. Összesen 8 filmet néztem. A Ház a tónált 2x is. Hát a Westendben a mozi kritikán aluli, főleg a toalett, külső és belső is el volt tömítve, tisztítás nuku. Jegypénztárnál negyed órát kellett várni. Palace mozikat amúgy is utálom, mivel ihatatlan Pepsi termékeket árul. Mammut még elmegy, ott legalább nem kellett sorban állni és a toalett is használható volt. Itt csak az volt a probléma, hogy a Kellemetlen igazság című dokumentumfilmre, amit vasárnap itt adtak le premier előtt egyedül, arra már pénteken nem lehetett jegyet kapni. Művész mozi az jó, az szerencsére még nem Palace. Mostantól maradok a Corvinnál és a Művésznél, Palaceba soha többet.
  • Cassell #3
    Én Debrecenben a Cinema cityben voltam csütörtökön meg pénteken este is -szombaton a norvég meccset néztem mondjuk ha tudom így alakul akkor inkább aznap is mozi lett volna- és én sem értem miért nem negyed évente rendeznek ilyen moziünnepet simán megérné akkor is a moziknak meg a nézőknek is.
  • immovable #2
    Én is voltam vasárnap, csak a dunaplázában nem a westendben, jó volt, de mióta nem HMPLX hanem Palace, az azért meglátszot, a hang kritikán aluli volt, pedig gondolom a felszerelés maradt csak hát valszeg a szakértelem hiányzott!
  • avcom #1
    biztos én vagyok naiv, de nem éri meg jobban 350-ért a teltház, mint 900-ért a kb 20 ember, akivel együtt néztük a Miami Vice-t?