Ötvös Tibor

Szuperhős-trió a mozikban

A Marvel újabb nagy dobásra készül, három ismert szuperhősét készül egy filmbe zsúfolni. Hulk, Iron Man és Amerika Kapitány közös kalandja azonban jelenleg még csak papíron létezik.

A Marvel nem aprózza el a dolgokat. Jelenleg a The Incredible Hulk és az Iron Man előkészületei zajlanak, de már forog A Fantasztikus Négyes 2 és a Pókember 3 is.

A stúdió azonban már új terveket szövöget. Három, hazánkban kevésbé ismert szuperhőst hoznak össze - egyelőre - egy hatalmas kalandban. A három szereplő pedig a mindig dühös Hulk, az acélkemény Vasember és Amerika Kapitány.

A film terve azonban egyelőre csak papíron létezik, se gyártó se forgalmazó stúdió nincs még kiválasztva. Az sem eldöntött, ki fogja alakítani a szuperhősöket. Egyes híresztelések szerint a The Incredible Hulk címszerepét alakító Dominic Purcell - aki hazánkban A szökés című sorozatból lehet ismert - a legesélyesebb a zöld óriás szerepére.

Amerika Kapitány és Vasember kiléte azonban még nem ismert. Mindenesetre remélem nem lesz olyan kétes értékű az új Szupercsapat, mint az Alien vs Predator volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Morden23 #11
    1. Isaac Asimov Alapítványát, bár ahogy hallottam mostanság, valami mintha készülődne.

    2. Szepes Máriától a Vörös Oroszlánt

    3. felkérném David Lynch-et, hogy forgassa újra az eredeti DUNE-t
  • zero977 #10
    Titkos háborút a filmre !!!
  • Szefmester #9
    egy Igazságliga mozifilm még akár jó is lehet...de én inkább egy X-men sorozatnak örülnék, és nem egy olyan korcs X-csapat szerű gagyira gondolok...
  • Szefmester #8
    Sztem a Spawn-t jobb is hogy nem láttad kisgyerekek kezében... nekem az első pár rész megvan... csak sajna kezdett ellaposodni..
  • Normal #7
    Vasember olyan, mint a Batman, csak számítógépes robotpáncélt visel, ami repül, erős, meg lő. :D
    Amerika Kapitány háborús hős, ő bírta ki a Szuperkatona-vegyület hatását, erősebb, gyorsabb, ügyesebb, hosszabb életű lett. A vegyület titka elpusztult, mikor felrobbant a labor.

    Közvéleménykutatás:
    Ti mit filmesítenétek meg?
  • Morden23 #6
    Azt a 2003-as HULK-ot szerintem, aki látta, mind próbálja elfelejteni.

    Ellenben azon kívül, hogy ismerem őket (ami valószínűleg a sokfajta MARVEL hirdetéssnek betudható), soha életemben nem olvastam egy darab Amerika kapitány képregényt (eszembe sem jutott), a Vasemberről meg tényleg lövésem nincsen.

    Egyébként még kismillió olyan rajzfilm/képregény van, amit itthon szinte egyáltalán nem ismernek (ismertek -> a maga idejében). Sem a Spawn-t, sem a Sky Captain-t nem láttam soha magyar kisgyerek kezében (lehet, mostanság már látnám).
  • ScarY MAN #5
    csak a cikk iro
    am meg a masik ketto is ismert aki nezi/nezte a rajzfilmcstornakat...itt nem a minimaxra gondolok
  • concrete #4
    "Három, hazánkban kevésbé ismert szuperhőst hoznak össze - egyelőre - egy hatalmas kalandban. A három szereplő pedig a mindig dühös Hulk, az acélkemény Vasember és Amerika Kapitány.
    "

    namármost ebböl az utóbbi kettőről mozifilmet még nem láthattunk, de képregényszinten gondolom mindenki ismeri őket ...

    ellenben Hulk már MOZIFILMMEL is jelenvolt hazánk kollektív tudatában:
    HULK - 2003

    vagy elfelejtettük?
  • GErYkE83 #3
    Jólesz, jólesz, már várom. A legjobb az lenne, ha az összes szuperhős benne lenne, mint anno a Marvel Extrában
  • RpPRO #2