Ötvös Tibor

Visszahívták a Pókember 3 stábját

A tesztvetítések eredményei nem hoztak kielégítő eredményt, így a rendező, Sam Raimi visszahívta a stábot és újabb jeleneteket forgatnak le.

Nem túlzás azt állítani, hogy több millió filmrajongó várja Sam Raimi legújabb munkáját. A Pókember 3 az összes nevesebb filmes magazin várólistájának előkelő helyét foglalja el.

Úgy tűnik, ezzel a rendezőzseni is tisztában van, hétfőn ugyanis visszahívta a film három főszereplőjét, hogy újabb jelenetekkel gazdagítsa a harmadik kalandot. Történt ugyanis, hogy az előzetes tesztvetítéseken a közönség - bár összességében elégedetten hagyták el a vetítőtermet - hiányolta az akciót a filmből.

A direktor azonnal visszahívta a stábot és Tobey Maguire, Kirsten Dunst és James Franco (az új Zöld Manó) szereplésével felvettek pár akciódús jelenetet. Úgy tűnik, Raimi nem akart a Bryan Singer által elkövetett hibába esni, aki a Superman visszatérben eléggé mellőzte a látványos akciókat.

Ezt egyébként maga Franco árulta el egy, az MTV zenecsatornának adott interjújában. "Hogy melyik filmet forgatom legközelebb? Úgy tűnik a Pókember 3-at... már megint."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Beyond silence #9
    ÖÖöö... hát nem láttad az elöző részeket...?

    Azért a rendezőzseni kifejezés egy kicsit túlzás volt, még ha elég jók is az utóbbi Pókember filmek.
  • Hoz_Hun #8
    Kevés az akció? Egy pókember filmben? Ajajj akkor mi van benne, szerelem meg romantika, vagy mi?
  • GErYkE83 #7
    Na mit találtam az elsö kép Venomrol @ The Movie :D:D
    Venom @ Movie
    Nagyon durca lesz
  • GErYkE83 #6
    Azért remélem látni fogjuk Venomot a vásznon, és össze is csapnak, de lehet csak a 4. részben?:((
    Venom1
    Ez 1 jó kép :D
    Meg ezis :
    Venom2
  • GErYkE83 #5
    Jézus atyám te mennyire buta vagy, ha közöd nincs a pókember világáról minek írsz ilyen baromságokat, előtte járj utánna.. A szimbiontát akarja magáról letépni mivel megszállja a testét és irányítani akarja Parkert, és azért fekete a ruhája mivel az maga a szimbionta, ami beivódott a testébe.

    blakshep igazad volt csak régen láttam a trailert :p
  • blakshep #4
    homokember nem vízember, és nem lesz venom, csak bejön a képbe a szimbióta meg eddie(venom=szimbióta+eddie brock)
  • Szefmester #3
    Jó ellenfele van de nézd meg a kivitelezést is.. eggyáltalán hogy néz ki a fekete ruha..semmi különbség az előzőhöz képest csak a színe, holott azért nem ennyi volt a különbség. Sőt az előzetesben láttam ahogy leszaggatja magáról. ilyet sem nagyon tett soha..
  • GErYkE83 #2
    Ajaj, baljós árnyak.
    Kevés akció?? Érdekes, annyi ellenfele van elvileg a filmben Pókmanusnak és kevés az akció?? ( Venom, Zöldmanó,Vízember) érdekes.....
  • dimenzio harcos #1
    x-men 4