Ötvös Tibor

Stephen Chow asztronauta lesz

A pofonok földje világhírű rendezője, Stephen Chow nem kapkodja el minden idők legsikeresebb hongkongi filmjének folytatását. A projekt előtt ugyanis még elkészíti a Long River 7 című sci-fi filmet.

Chow jelenleg Hong Kong egyik legismertebb embere. A Shaolin Soccer-rel világhírre szert tevő és A pofonok földjével minden idők legsikeresebb hongkongi filmjét megalkotó direktor minden lépését nyomon követi a média.

Amint arról már mi is beszámoltunk, a színész-rendező nekikezdett A pofonok földje folytatásának. Ám a legfrissebb hírek szerint Chow kicsit jegeli a projektet, hogy elkészítse legújabb nagy költségvetésű filmjét.

A Long River 7 címet kapott sci-fi az űrbe kalauzolja el a nézőket - mindössze ennyit tudni a projektről. Meg azt, hogy UFO-k és dinoszauruszok is feltűnnek majd a történetben. Stephen Chow eddigi munkáit tekintve ez utóbbi infó nem is hat olyan meglepően. A bennfentesek azonban azt is elárulták, hogy ebben a filmben lesz az eddig látott legtöbb CGI-effekt. Chow állandó partnere, Lam Chi-Chung és az újonc - ám gyönyörű - Zhang Yuqi is leszerződtek a sci-fi egy-egy szerepére. A premier előreláthatóan jövő év közepén lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • entreri #5
    Hát én nem emlékszem, hogy szereplne benne Stephen Chow. Andy Lau és Tony Leung a húzónevek benne. Ami viszont nagyon megragadt, hogy a második részben magyarul énekelnek benne.
  • Inquisitor #4
    Anank több része is volt, igaz?
  • sweech #3
    a shaolin soccert és a kung fu hustlet imádom, mind a kettő rohadt jó úgyhogy várom az új filmjeit
  • Moyko #2
    Azt nem vágom hogy Szigorúan Piszkos Ügyek ért miért nincs elismerve? pedig az egy nemzet közileg is nagyon sok díjat és elismerést nyert film aminek szintén ő az egyik főszereplője.
  • scrap #1
    vhogy nem hozott tuzbe a dolog...