Ötvös Tibor

Ace Ventura fia is nyomoz

A maszk után újabb Jim Carrey filmet készülnek elrontani. Az Ace Ventura ugyanis trilógiává bővül, de a harmadik részben nem az Állati nyomozó lesz a főszereplő.

Rókabőr, rókabőr, rókabőr. Ez a három szó jutott eszembe, amikor a következő hírt meghallottam. Talán nem jó pont egyesek szemében, de nekem kifejezetten tetszik az Ace Ventura két része.

Épp ezért szomorúan vettem tudomásul, hogy a pénzéhes producerek A maszk és a Dumb és Dumber után újabb Jim Carrey film "hírnevét" készülnek lenullázni. Az állati nyomozó filmes kalandjai ugyanis trilógiává bővülnek.


Az igazi Majomember

A hírek szerint az egyelőre még cím nélkül új Ace Ventura epizód középpontjában az állatimádó, furcsa hajú Ace fia áll majd. A csemete épp annyira imádja az állatokat, mint neves apja és ezért elhatározza, hogy követi az öreget.

A maszk fia példáján okulva már előre félek az elkészült produkciótól. Bár a készítők arra hivatkoznak, hogy jó lesz a történet meg minden, de számomra a gumiarcú Jim Carrey játéka tette emlékezetessé a filmeket, nem pedig az elrabolt delfin vagy denevér "története". Carrey pedig biztos nem fog visszatérni Ace Ventura szerepében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • najomi #10
    Ez el lesz cse....ve emberek. De nagyon.
  • Anteris #9
    meg úgye a magyar hangját sem felejtsük el ami úgy király ahogy van!!
  • sweech #8
    szánalmas hogy hálivúdban semmi újat nem tudnak kitalálni, hívjanak el engem azt csinálok én filmeket ha nekik nem megy :D
  • W B #7
    Nya én szeretem ezt a filmet. Elégjó és énis hasonló akarok lenni csak nem olyan bolond
  • dienesoft #6
    teljesen értelmét veszti az Ace Ventura nélküle!
  • Morden23 #5
    A vicces az egészben, hogy az Ace Ventura-filmek mind történetben, mind cselekményben igencsak silányak. Ami konkrétan a kedvenc mozijaim közé emeli őket, az maga Jim Carrey. Magyarán, az Ace Ventura film = Jim Carrey-vel. Ha kiveszik őt, mint "alapanyagot", akkor szinte semmi nem marad. De csak hajrá. Ez már nem Carrey vagy a filmjei hírnevét fogja tönkretenni, hanem a rendező ázsióját, aki vállalkozik rá.
  • scooterbr #4
    Szerintem gagyi lesz mint a maszk fia. Szóval ezt a filmet is lehúzzák. Ez sajnálatos.
    Az első két rész nagyon állat!
  • winnie #3
    ööö, nem szüntetik meg az első két részt, nem fogják rávenni a tekercsekre - ez egy másik film lesz. és az sem biztos, hogy rossz lesz.
  • dezsiszabi #2
    miért mindig szegény jim filmjeit rontják el???
    pedig kedvelem...
  • edios #1
    Egy kicsit tényleg szánalmas. (Hogy milyen infláció van a rendszerben)