Ötvös Tibor

Megvan Hulk?

Újabb színész neve merült fel a készülőben lévő The Incredible Hulk címszerepére. Ő pedig nem más, mint a hazánkban szerdától látható A szökés című sorozat sztárja, Dominic Purcell.

Hollywoodban szívesen alkalmaznak sorozatokban feltűnt tehetségeket. Az indok talán az illető körül kialakult rajongótábor lehet, hiszen egy "befuttatott" névvel és arccal nagyobb a siker esélye.

Persze rengeteg ellenpélda akad, de a - ahogy a mondás is tartja - a kivétel erősíti a szabályt. Most újabb sorozatsztár filmes "indulásáról" érkezett hír. Hamarosan - vagyis pontosan szerdán - az RTL Klub jóvoltából hazánkba is megérkezik az Amerikában hatalmas népszerűségnek örvendő A szökés, alias Prison Break. A legújabb hírek szerint a főszereplő, Dominic Purcell is megkapja az esélyt tehetségének bizonyítására.


Balra a leendő Hulk

Egyes források szerint ugyanis ő a legesélyesebb a Marvel készülő képregényfilmjének címszerepére. A The Incredible Hulk főszerepére már felmerült Brendan Fraser neve is, ám úgy tűnik, hogy Dominic lesz a befutó.

A színész - bár eddig többnyire sorozatokban kamatoztatta tehetségét - tiszteletét tette már a mozikban is. Legutóbb például ő alakította Wesley Snipes ellenfelét a harmatgyengére sikeredett Penge - Szentháromságban. Most újabb nagy lehetőséget kapott és reméljük élni fog vele.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 0Hanga #9
    Eric Bana szerintem azért jobban néz ki
  • Bornirt #8
    Ez asztán szánalmas, remake remake hátán.
  • Morden23 #7
    Ez a koma volt a Drakula a Blade3-ban? Most nagyon nincsen kedvem megnézni, hogy mi a fickó filmes múltja ezen felül, de amikor nagy nehezen rávettek, hogy nézzem meg a Blade3-at (első rész után nem nagyon voltam hajlandó, de a kettőre is rávettek, ezek után a háromnál már hathatós fenyegetés kellett), akkor a filmtrilógia alatt egyszer hagyta el hangos röhögés a számat.

    Delta kommandó 25. folytatásában esetleg elmenne az ürge. Bár a Hulk előző része sem volt olyan magas nívón, hogy féletenem kéne a film "renoméját".
  • savior #6
    remelem jobb lesz mint az elso resz. a penge 3 meg valoban harmat gyenge
  • edios #5
    Most mit izélitek. Lehet h 3ds kivetítője van, és hátulról nézi az esgét
  • cement #4
    alulrol..
  • Csiaki #3
    Balról tudsz balra nézni?
  • stukov #2
    A saját hossztengelyedhez képest.
  • trz #1
    Balra?
    Honnan nézve?