Ötvös Tibor

McConaughey és Kate Hudson ismét együtt

Ahogy az várható volt, a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? két sztárja, Matthew McConaughey és Kate Hudson újabb közös filmet forgatnak. A Fool's Gold műfaját tekintve akció-kaland lesz, de bizonyosan akadnak majd benne romantikus "percek" is.

Úgy tűnik Matthew McConaughey végérvényesen beragadt a romantikus zsánerbe. Bár akadtak akciódúsabb próbálkozásai (ilyen volt a csúnyát bukott Szahara is), igazi sikereit mégis zsebkendőt igénylő románcmozikban aratta.

A jelek szerint most újból megpróbál kitörni a saját maga által felállított skatulyából. Legújabb filmje, a Fool's Gold ugyanis egy akció-kaland film lesz, mely azonban nem lesz teljesen romantika-mentes. A tavaly a legszebb férfi díjat elnyerő színész társa az a Kate Hudson lesz, akivel már szép sikereket értek el a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című romantikus vígjátékban. Goldie Hawn lányának jól is jönne a siker, hiszen a romantikus film óta nem tudott kiemelkedő sikert produkálni.

A Fool's Gold története egy kincskereső házaspárról szól, akik 8 évnyi viszontagság után elválnak. Ám egy nap új és minden eddiginél nagyobb értékű eltűnt kincs híre érkezik el hozzájuk és a páros ismét szerencsét próbál.

A filmet az az Andy Tennant rendezi, akinek olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint az Anna és a király vagy A randiguru. A bemutató időpontja még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [HUN]PAStheLoD #2
    romantikus "percek" .. most akkor dugnak vagy nem? :0

  • GErYkE83 #1
    Mik vannak!! Ez nagyon érdekfeszítő