Ötvös Tibor

Folytatódik a Halálos fegyver?

A színész-rendező Mel Gibson többször is hangoztatta, hogy ötödjére nem bújik bele Martin Riggs bőrébe. Ám a mai napon nyilvánosságra került információk alapján elképzelhető, hogy mégis lesz Halálos fegyver 5.

A passióval dollármilliókat kaszírozó színész-rendező, Mel Gibson élete manapság nem egy leányálom. A bulvárlapok tele vannak alkoholizmusával és a hatalmas botrányt kiváltó zsidózásával.

Eme utóbbi esemény hatására egyébként be sem mutatják a Holokauszt témájával foglalkozó tévésorozatát. Kijelenthetjük, hogy Gibson ázsiója elég nagyot zuhant. Most úgy tűnik, hogy rajongói kiengesztelésére újból belebújik legendás karakterének bőrébe.


Újabb nagy durranás van készülőben?

Mad Max mellett ugyanis Gibsonnak a világhírt az öngyilkos hajlamokkal rendelkező rendőr, Martin Riggs figurája hozta meg. A "legenda" szerint a Halálos fegyver-sorozatot trilógiának szánták, ám Danny Glover kérésére mégis leforgatták az utolsó, negyedik részt.

Akkor Mel Gibson kijelentette, hogy soha többé nem forgat Halálos fegyver filmet. Ám a ma napvilágot látott hírek szerint a sztár - PR-esei javaslatára - megkezdte a tárgyalásokat egy esetleges ötödik részről. A rendezői feladat ellátására az a Richard Donner lenne az ismételt esélyes, akit manapság ugyancsak elkerülnek a sikerek.

A film alakulását kiemelt figyelemmel követjük majd nyomon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tom aHawk #16
    Nem egészen, úgyanis olyan, hogy Zsidó nemzetiség nincs... viszont a zsidó VALLÁSNAK egy állama van mégpedig Izrael néven.
    Eyyébként ez annyira egybefort a zsidó névvel (legalábis számomra), hogy néha én semm tudom mit is jelent a zsidó... vallást vagy államot.
  • kandeláber #15
    De, mert valaki lehet zsidó nemzetiségű és keresztény vallású.
  • Tom aHawk #14
    "Szerintem ez ugyanaz"

    Nem. Mert egy Zsidó vallású nem lehet kersztény is egyben, viszont zsidóból lehet keresztény.

    "Egyszerűen diliházba záratnák." - Hát ha nem is zárnák be, biztosan megpróbálnák dilisnek beállítani.
  • kandeláber #13
    "Hát őszintén szólva én még keresztény zsidóról nem halottam (viszont zsidó származású keresztényről igen)."

    Szerintem ez ugyanaz.

    Persze, hogy nem feszítenék keresztre, mert mára már rengeteget szelídült a kultúránk, párszáz éve még karóba húzták az embereket, ma méreginjekció, villamosszék, de az EU-ban semmi. Egyszerűen diliházba záratnák. Én csak a holokausztos filmsorozatról tudok, amit lemondtak.
  • Tom aHawk #12
    Hát őszintén szólva én még keresztény zsidóról nem halottam (viszont zsidó származású keresztényről igen). Most nem sértésből mondom de azért nem kéne ennyire leegyszerűsíteni a dolgot azzal hogy ha valaki hirtelen azt mondja magáról, hogy ő isten fia akkor már egyesek el is hiszik ezt neki. A keresztény egyház „jóságát” én nem is vitatom, de azért nem hiszem, hogy keresztre feszítenék, főleg az után, hogy jézus ezután egy „mártír” lett.
    Hogy Jézus zsidó volt… hát ez elégé vitatott téma csak éppen nem kapott reflektor fényt, mert hogy nézne ki ha nem egy zsidó lenne a megváltó. (Sőt elvileg csak Júdás volt zsidó a 12 tanítvány közül.)

    Na igen a szervezetet viszont idézőjelbe akartam tenni (sorry). Hát én úgy tudom, hogy egyből visszavontak egy „jópár” ajánlatott tőle ezért a beszólásért… a másik meg, azért túlzás mert részegen mondta és ráadásul furamód derült ki, mert elvileg csak két rendőr volt ott és még is mintha egy rejtett mikrofon lett volna ott ami a világsajtóval volt összekötetésbe… hát nem fura azért?
  • Dante73 #11
    Ne felejtsünk el 2 dolgot.
    1, Izrael épp háborúzik.
    2, Mel Gibbson, mint igazi Amerikai, persze, hogy a kormánya véleményével szemben áll, lásd, "Minden háború a zsidók miatt van!" Ha jól tudom ezt mondta. Az amcsi kormány pedig Izrael mellet áll.
  • kandeláber #10
    "(vagyis nem ismerik el jézus létezését (sőt lényegében ők voltak akik keresztre feszítették)."

    Jézus létezését mindenki elismeri, azok a zsidók, akik nem tértek át a keresztény vallásra, nem ismerik el azt, hogy Jézus a Megváltó, Isten fia. A helyzet ugyanaz, mintha Kovács Béla XIV. kerületi lakos elkezdené hirdetni, hogy ő Isten fia. Lennének, akik elhinnék, és lennének, akik nem. Ha Kovács béla nagyon meggyőző lenne, és egy csomóan melléállnának, pontosan a keresztény egyházak lennének azok, akik leginkább tiltakoznának ellene, és mindent megtennének az eltávolításáért. Ha hatalmukban állna, nyilván keresztre is feszíttetnék. Amikor olyasmiről írsz, hogy Jézust a gonosz zsidók keresztre feszíttették, jusson eszedbe, hogy Jézus maga is zsidó volt.

    "De viszont az, hogy most megemlítette a Zsidó szót tökrészegen és ezért már akasztani akarja az összes zsidó szervezet... na ez azért már túlzás."

    Melyik zsidó szervezet akarja akasztani? Tudomásom szerint csak annyit mondtak, hogy Mel Gibson jól tenné, ha meglátogatna pár holokauszt emlékhelyet. A hírek szerint pedig Gibson azt mondta, hogy a zsidók miatt van minden háború, ami azért több, mint a zsidó szó egyszerű megemlítése. Pont olyan, mint az, hogy Szlovákiában erőszakos magyarosítás folyik.
  • juharfalvi #9
    Az egész dolog bűzlik valahol.
    Mel Gibsonnak, mint "vállalkozónak" valószínűleg nincs szüksége plusz bevételre, hiszen a Passióval betegre kereste magát. Tehát már azt sem értem, hogy miért vannak PR-esei... (?)

    Aztán meg, engem egyrészt nem érdekel hogy ki mit mondhatott részegen a rendőröknek (márcsak azért sem, mert teljesen ellenőrizhetetlen mendemonda...), másrészt az ilyen jellegű infó a bulvársajtó kitalációi közé tartozik...

    Harmadrészt nehéz lenne a Halálos Fegyver eddigi részeit felülmúlni (szerintem az első 1-2 volt igazán jó), ha meg csak sima akciófilm lenne, ahhoz miért adná a nevét?

    Az egész hír valószínűtlen.
    Akkor kellene hasonló hírt közölni, _KEDVES SG.HU szerkesztők_, ha már minden összeállt, és megkezdték a forgatást!

    Találgatások közlése a pletykalapokhoz tartozik.
  • Tom aHawk #8
    Hát a legjobb tudomásom szerint a zsidók nem ismerik el az újszövetségrészt a bibliából(vagyis nem ismerik el jézus létezését (sőt lényegében ők voltak akik keresztre feszítették).
    Úgyhogy ez kilőve.
    De viszont az, hogy most megemlítette a Zsidó szót tökrészegen és ezért már akasztani akarja az összes zsidó szervezet... na ez azért már túlzás.
  • GErYkE83 #7
    Érdekes 1 széria a HF. Az én véleményem szerint az Elsö rész és a Második volt a legjobb a brutalitása , komorsága és feszültséget is teremtett a film, emellett poénos is volt , de komolyan lehetett venni valamilyen szinten. A 3-4 nem volt rossz de inkább már sima akció-vígjáték kategóriába sorolható szinte minden jelenetben vol t valami poénos rész, ami azért az elsö 2ben nem volt jellemző.Jó tény hogy Martin Riggs is öregedett tapasztaltabb lett és nem volt olyan "őrült" már de sztem az volt a fíílingje a filmnek