Ötvös Tibor

Len Wiseman és az új Die Hard

Az utóbbi napokban egyre-másra jönnek az új infók a régóta várt filmekről. Ezúttal a Die Hard legújabb részének hivatalos címe tűnt fel a neten. A Live Free or Die Hard 2007. június 29-én debütál.

Amint arról már nemrég mi is beszámoltunk, John McClane új kalandját az Underworld-széria rendezője, Len Wiseman vezényli majd le. A mai napon azonban végre kiderült, mi is a negyedik rész hivatalos címe.

A 2007. június 29-én mozikba kerülő akciófilmet a moziműsorokban - legalábbis Amerikában - Live Free or Die Hard néven találhatjuk majd meg. A film főszerepében visszatér Bruce Willis, társa pedig az Aki bújt, aki nem főszereplője, Justin Long lesz.


Az öreg McClane újra akcióban

A negyedik rész története egy, az amerikai számítógépes rendszer ellen tervezett támadásról szól. A terv szerint az egész ország összeomlásához vezető merénylet a Függetlenség napján, július 4-én történne meg. Ám a titokzatos high-tech merénylő nem számolt a régivágású John McClane -nel.

"A gonoszunk high-tech, de McClane a régi módszerekkel indul ellene" - nyilatkozta Wiseman. "Egy kőkemény ökölharc továbbra is gyógyír lehet mindenféle problémára. Ez a rész sokkal hősiesebb lesz, mint az előzőek voltak."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CsillagJoci #9
    Lerágott csont
  • PoisonBorz #8
    "A gonoszunk high-tech, de McClane a régi módszerekkel indul ellene" Az ellenség: gonosz hackerek.

    Alig várom a jelenetet, amiben McClane két gránáttal betör egy kis szobába, szétlövi a monitorokat és a bézbólsapkás-szemüveges csórókat, majd kiugrik a felrobbanó épületből.
  • Csudri #7
    Miért nem John McTiernan csinálja? Egyértelműen az ő által rendezett részek a legjobbak a trilógiában. :(
  • atothhu #6
    milyen szép is lenne, egy James Cameron rendezés... miért mindig a pénz az első, és miért nem a rajongók? nah mindegy, azért reménykedjünk :)
  • HuAn82 #5
    Újra visszaköszön Bruce másnapos, "megjártam Vietnámot" ábrázata. Utánozhatatlan.
  • Esrohnoil #4
    Függetlenség napja... Miért nem lehet végre hanyagolni ezt a barom témát?
  • Lordboxi #3
    Jajj neeeee. Az eggyik kedvenc filmem, de komolyan, egyszerűen hatalmas. És egy ilyen fo s rendező fogja csinálni??????? Neeeeeee. jajjj miért kell ezt is elrontani???
  • szacsi #2
    "A film főszerepében visszatér Bruce Willis"
  • stukov #1
    Reméljük örökli Bruce Willis koszos fehér atlétáját.