Ötvös Tibor

Alien vs Predator infók

A mai napon sok infó látott napvilágot a világszerte nagyon várt Alien vs Predator folytatásáról. Először is megkapta a végleges címét, másodszor pedig megadták a forgatás kezdetének dátumát is.

Az Alien vs Predator alaposan megosztotta a hazai rajongókat. Sokan várják a folytatást, ám legalább ugyanennyien ágálnak ellene. Nos, a folytatás mindettől függetlenül szép ütemben készülget, a neten pedig a mai napon újabb infók láttak napvilágot a készülő sci-fi-akcióból. A legfontosabb, hogy a film megkapta végleges címét. Ez pedig az elég hosszú Alien vs Predator: Survival of the Fittest lett.


Vajon ezúttal ki fog nyerni?

A következő, hogy a forgatás Vancouverben zajlik majd szeptember 23. és december 14. között. A rendezői feladatokat továbbra is Colin és Greg Strauss látják el, akik ezzel a filmmel teszik le névjegyüket Hollywoodban.

A speciális effektekért Tom Woodruff Jr. és Alec Gillis és az általuk irányított Amalgamated Dynamics felelnek majd. A duó készítette az első rész különleges effektjeit is, szóval ezen a téren nem lesz probléma a folytatással. A forgatókönyvet Shane Salerno, az Armageddon és a Shaft szerzője írja.

Az Alien vs Predator: Survival of the Fittest 2007. december 31-től látható az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Darkoo #40
    Remélem megint vadregényes tájon játszódik a film.(Ha a FÖldön játszódik csak akkor)Ahol tervezik a forgatást szvsz pont olyan:)
  • Morden23 #39
    A vörös az élet színe, vagy a harcé.

    Általában (a földi mitológiában, valamint a rendesen dokumentált történelem folyamán is) két dolgot jelentett:

    1. az uralkodó az élet, aki az uradalma felett "őrködik"
    2. az uralkodó harc árán is megvédi uradalmát, ő a "hadúr", aki harcol, ha birodalma veszélyben van

    Elvileg ez lenne a színszimbolikája a dolognak.

    Abban viszont igaza van Darko-nak, hogy kitalálhatnának mást is. Ez egy idegen kultúra (na jó, tudom, hogy csak a földi kultúrát tudjuk alapul venni) nem feltétlenül azokat a sablonokat használja, mint a mi fajkultúránk.

    Más kérdés, hogy "amit sosem láttál, azt nem tudod elképzelni".
    Ez logikus tézis, semmi olyat nem tudsz elképzelni, aminek a Földön valamilyen módon nincsen referenciája. Az idegen is hiába idegen, karjai, lábai, farka meg fogai és karmai vannak, meg sav van benne vér helyett.
  • Unas #38
    Röhögni fogsz, de optikai tuning!

    Pszichológia:
    1. nagyobbnak látszik tőle, és a köpeny stabilitást, állandóságot sugároz,
    2. mivel a köpeny egy olyan dolog ami erősen gátol a mozgásban, két dolgot jelenthet,
    2a. nincs rá szüksége, hogy megvédje magát annyival feljebb áll,
    2b. még ha meg is kéne magát védenie valaki ellen, azt még így is könnyedén képes megtenni.

    A pirosra passz...gondolom ugyanazért, amiért a klingon hajók is olyanok mint a dinnye: kívül katonazöld, belül harciaspiros.
    ...hmm, rájöttem, hogy miben hasonlít a klingon hajó és az ogre...meg a hagyma
    MINDEGYIK BÜDÖS!
  • Darkoo #37
    NEkem nem tetszett az első rész végén a Predatorok vezére...Könyörgöm miért kell minden vezérnek/királynak legyen az ember vagy földönkívüli piros palástot hordania?
  • Unas #36
    Rowan Atkinson legyen a predatorok vezére...onnantól meg tökmindegy a többit ki játssza! :)))
    Egyéb ötlet?

    Bocsi, kiegészítés ez előzőhöz: úgy értettem a fajos dolgot, hogy a Predatorok az egy kaszt aminek nem csak egy fajból vannak tagjai. Így ok?
  • Darkoo #35
    NEm én csak azt szeretném,ha a színészek,vagyis a karakterek olyanok legyenek mint a Predator 2.ben vagy az Aliensben..Kreatívak,és választékosan tudjanak káronkodni:))
  • Unas #34
    A legelső könyvben, ahol a titkos katonai bázis a leszállópálya alatt volt, amikor a japán csajt elvitték predator hajó fedélzetére, ott van leírva, hogy nem minden maszk alatt volt ugyanojan fej, tehát nem ő volt az első akit befogadtak.
  • Unas #33
    Ha nem haragszol, mégegy kiegészítés: az alienek "társadalmát" szerintem a darazsakról vagy hangyákról mintázták. Ezért veszélyesek a filmben.
  • Morden23 #32
    Haxoror: "alien meg annyi amennyi, egy átlagnál veszélyesebb állat aminek felkészült ellenféllel szemben nincs túl sok esélye"

    Ezt nem az AvP multija, hanem az Aliens, avagy A bolygó neve: Halál mutatta be remekül. A marine-ok megszopták egyszer, de robotágyústól-sorozatvetőstől ők a tápabbak, feltéve, hogy nem 5-en vannak plusz egy kiscsaj, az Alien-ek meg 120-an.

    Donnie Darko: Most azt írjam le, hogy szerintem kik a jó színészek, vagy azt, hogy kiken lehetne a legjobban röhögni egy ilyen produkcióban? :)

    Unas: "Az pedig rohadt nagy tévedés, hogy a Predator egy faj. Többek között, mert már a könyvben is van más is, nem csak a mi kedvenc többrét haltott szájú, jamaikai frizus srácaink."

    Én is olvastam jópár AvP könyvet még régebben, de erre tényleg nem emlékszem. Mondjuk kb 14-15 évesen olvastam, és az nem tegnap volt. De attól még a jamaikai frizkós srácok egy faj :)
  • Darkoo #31
    Melyik színészt látnátok viszont szívesen a filmvásznon a filmben?