Ötvös Tibor

Jövő szeptemberben jön az új Kaptár

Végre kitűzték az új Resident Evil film bemutatójának időpontját. Eszerint az Extinction alcímet kapott harmadik rész 2007. szeptember 7-én debütál az amerikai mozik vásznain.

Hazánkban is nagy sikernek örvend az egyik első játékadaptáció, a Resident Evil, mely itthon A kaptár címet kapta - legalábbis az első rész. A folytatás ugyanis a többség szerint gyengébben sikerült, mint azt sokan várták.

Amint arról már mi is beszámoltunk, a horror-akció is trilógiává bővül. Az Extinction alcímet kapott részről eddig szinte minden tudtunk, ám egy adattal még adósok voltak a készítők. Ez pedig a bemutató dátuma, melyet a mai napon nyilvánosságra is hoztak.


Alice visszatér Csodaországba

Amerikában 2007. szeptember 7-én lesz a premier. A film története ezúttal a Nevada-sivatagban játszódik. Egy, a vírus által meg nem fertőzött túlélőcsoport bandukol a homokdűnék között. Céljuk: eljutni Alaszkába. A csoporthoz csatlakozik Alice is, akit egy bizonyos Dr. Isaacs üldöztet mindenre kapható zombijaival.

A harmadik rész rendezője Russell Mulcahy lesz, a forgatókönyv pedig Paul W. S. Anderson nevéhez fűződik. A film szerepeiben Milla Jovovich, Oded Fehr, Mike Epps, Ali Larter, Chris Egan, Ashanti, Iain Glen, Sienna Guillory, Spencer Locke és John Eric Bentley menekülnek majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Maci1 #7
    Kar hogy a sivatagba nincs kameras biztonsagi or, Alaszkaban meg plane nincs...
  • BCS CORPS #6
    a második rész végén erőden átment terminátorba a csaj nem is beszéve hogy kamerákon meg kijelzőkön keresztül a távolból kicsinálta a biztonsági őrt is

    remélem ezen képességek nem fognak visszafejlődni :D
  • irkab1rka #5
    Tök jó lesz, nagyon izginek hangzik.
    Ilyen film még nem volt, hogy sivatag, meg alaszka, meg zombik. A csaj is tök szép, és biztos nagyon vagány is. Jaj de várom már, hogy elmenjek a moziba az első vetítés (premier) előtti vetítések valamelyikére pattogatott kukoricát ropogtatni és kólát szürcsölni szívószálon.
    Biztos meg fogok ilyedni, de remélem akkor majd feloltják a villanyt.
  • Broafka #4
    valahogy egyet értek, de azért nekem tetszett az 1, pont ezért, mert volt hnagulata, a másodikon elaludtam, mi lett a vége? :D
  • Saccard #3
    Az 1 se volt egy nagy film, de annak volt legalább valami hangulata, a 2. egy vicc volt, és tartok tőle hogy a három(a sztori alapján--->bár egy zombis filmtől nem kell nagy sztorit várni) még gyengébb lesz. De azért reménykedünk
  • Solid Snake GH #2
    "A csoporthoz csatlakozik Alice is, akit egy bizonyos Dr. Isaacs üldöztet mindenre kapható zombijaival."

    Ugye ez most valami vicc?
  • Karez #1
    "A film története ezúttal a Nevada-sivatagban játszódik. Egy, a vírus által meg nem fertőzött túlélőcsoport bandukol a homokdűnék között. Céljuk: eljutni Alaszkába"
    AZTA JÓ CIFRABECSINÁLTJÁT MICSODA FORGATÓKÖNYV!
    A sivatag kelős közepén eljutni alaszkába?
    Egyébként a hüle történet ellenére szeretetel várjuk.Az első rész egész jó lett főleg a "nyalóka" szörnyel.Akitől anno kiskoromba a re2-ben szószerint retegtem.A 2.rész rém gagyi lett...bár az ötlet jó volt hogy a városban futkároznak no de hol itt a horror?5 percenként egy mátrix effekt mindenhol ....egyetlen jó volt benne hogy szerepelt a nemesis szörny,és egy kicsit szebbek (csúnyábbak?) lettek a zombik.
    Van egy olyan érzésem hogy ez a történet a készülő re5 miat készül el.Hisz ottis hasoló a sztori.Persze azt kivéve hogy a főhős nem alaszkába akar menni.