Ötvös Tibor

Horror-áradat a Fox-tól

A Fox nyilvánosságra hozta, mely filmekkel is próbálja majd a hosszú téli estéken kicsalni pénzünket. A horror-rajongóknak külön öröm, hogy a stúdió mindhárom filmje kedvenc műfajukat gyarapítja.

Hollywood egyik legnagyobb stúdiója, a Fox nyilvánosságra hozta téli filmkínálatát. A címeket elnézve ismét nyugtázhatjuk, hogy a film fővárosa továbbra is a folytatásokban és feldolgozásokban látja a pénzt.

Turistas
Egy szörnyű buszbaleset után egy csapat kalandvágyó fiatal egy brazil tengerparti városkában reked, ám lassan rá kell döbbeniük, hogy a gyönyörű fehér homok alatt szörnyű dolgok rejtőznek. A sablonos történet rendezői székében a színészből lett középszerű direktor, John Stockwell (A tenger vadjai) ül majd. A főszerepekben idehaza nem túl ismert sorozatszínészek, Josh Duhamel és Melissa George domborítanak majd. Amerikában december 1-től lesz látható a film.


Nem is olyan kihalt a sivatag!

A sziklák szeme 2
Egy különleges katonai alakulat az Új-Mexikói sivatagban gyakorlatozik, mikor a már jól ismert bányászok felbukkannak. A kiképzés hirtelen véresen komollyá válik. A folytatás történetét ismét Wes Craven és Jonathan Craven találták ki, a rendezést pedig a Hollywoodban ezzel a filmmel debütáló német Martin Weisz vállalta el. A film megjelenéséig 2007. március 2-ig várnunk kell.


London viszont az

28 Weeks Later
Hat hónap telt el azóta, hogy a halálos vírus kiürítette London városát, de máris megjelennek az első "telepesek". Az amerikaiak ugyanis hadseregük vezetésével elkezdik újranépesíteni a várost, ám a vírus újból felüti a fejét. A kultfilmmé váló 28 nappal később egyenes folytatásának tekinthető film ismét Danny Boyle, Alex Garland és Andrew Macdonald felügyelete alatt készül. A rendezési feladatokat Juan Carlos Fresnadillo vállalta magára. A mozikba 2007. május 11-én kerül a film.

Külön érdekességként megjegyezném, hogy utóbbi két filmből képregény is készül, melyeket 2007 elején dobnak a piacra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #5
    A tenger vadjai szerintem tök jó film volt. John Stockwell szerintem nem középszerű csak még nem ismert annyira.
  • Falatka2003 #4
    Aztán meg majd jön a siránkozás, hogy a fájlcserélők meg a csúnya digitális kalózok teszik tönkre a filmstúdiókat, mert az emberek nem mennek be a mozikba!

    Ilyen felhozatal mellett mit várnak??!!
  • sirtomi #3
    28 nappal később egy tök jó kis film volt. Nem tudom miért kell folytatni. Ez a sztori sem hangzik túl bíztatóan.
    Azért megnézem majd.
  • LowEnd #2
    csak elcseszik az első részt, attól félek... hangulat - sztori - zene - szinészek kellenek egy jó kulthorrorhoz, a sztori és a hangulat miatt aggódok, lásd kaptár 2
  • sokadikgab #1
    >28 Weeks Later

    MAR VAROM!