Ötvös Tibor

Robin Williams Jason Bourne segítője lesz?

Robin Williams ázsiója ismét felívelőben van. A nagy sikert aratott családi RV után ugyanis egyre-másra jelentik be, hogy mely blockbusterekben vállal szerepet. A Batman újrája után most Matt Damon segítségére lesz a The Bourne Ultimatum-ban.

Robin Williams ismét a hírrovatban! A komikus a nagysikerű családi vígjáték, az RV után ismét Hollywood élvonalában tudhatja magát.

Neve nemrég felmerült Christopher Nolan új Batman-mozija kapcsán, melyben a klasszikus gonosz, Joker karakterét öltheti magára. Most viszont egy újabb blockbuster kapcsán került szóba, ez pedig nem más, mint a The Bourne Ultimatum.

Jason Bourne immáron harmadszor tér majd vissza a mozikba - legalábbis a XXI. században. A karaktert ezúttal is Matt Damon ölti magára, míg szerelmét Julia Stiles alakítja majd. Az idős komikus Bourne segítőjét személyesítené meg. Williams karaktere eredetileg egyetlen Ludlum történetben sem szerepelt, alakja a forgatókönyvírók fejéből pattant ki.

És itt jön a rossz hír a történet rajongóinak. A harmadik rész története sem Robert Ludlum regényeire épül, hanem Tony Gilroy forgatókönyvíró képzeletének szülötte lesz. A rendezést pedig ismét Paul Greengrass vállalta magára, aki a második részt is levezényelte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • argento #2
    Nekem mit a két rész nagyon bejött. Remélem a harmadik is király lesz. :)
  • Lenny #1
    Kíváncsi leszek a 3. részre. Amúgy az 1. rész nekem jobban tetszett mint a 2. Az 1-ben tetszett , hogy kicsit régies stílusban készült a film, amolyan klasszikus krimi-szaga volt számomra, és ez jól állt neki. A 2. már inkább egy akciófilm-jellegű mozi volt, de ettől függetlenül az is bejött. Jobban mint a legtöbb akciófilm manapság.