Szekeres Viktor

Szombatonként sokkol a Viasat3

A természetfölötti sorozatok rajongói és a magas tűrésküszöbű nézőknek ott lesz a helye a Viasat3 szombat esti sokk-blokkja előtt. Vérfagyasztó felvételeknek lehetünk részesei.

Eddig általában sorozatokkal kényeztette el a csatorna a rajongókat és a teljesen random chanell-szörfölőket. Július 15-től, vagyis szombattól azonban más típusú szórakozást is kínálnak az adón. Egy hármas blokkban, 18.05-21.15 között ugyanis adrenalintermelő és vérfagyasztó felvételeknek és történeteknek lehetünk részesei.

Este 6 órási kezdettel a Sokkoló videók (World's Most Amazing Videos) című, kvázi házi videó sorozatban megannyi szörnyűségnek lehetünk szemtanúi Stacy Keach (és magyar narrátora) tolmácsolásában (ő a Prison Break cínű sorozat börtönigazgatója). Ez lesz az a műsor, ahol házak fognak folyókba zuhanni fölcsuszamlás következtében, itt láthatjuk utasszállító gépek zuhanását és kaszkadőrbaleseteket - azzal a csavarral, hogy nem Faces of Death-összeállítást kapunk, hanem olyan filmeket, melyek szereplői ép bőrrel úszták meg a baleseteket.

Hét órakor, az állkapocs-szedegetés után a Rejtélyes igazságok (Beyond Belief: Fact or Fiction?) című, természetfölötti témákkal foglalkozó doksisorozat várja a horror és scifi-rajongókat. Egy-egy adásban 5 kisebb, minden logikus magyarázatot nélkülöző történetet láthatnak a nézők, némi természetfölötti felhanggal nyakonöntve. Az alkotók kegyesen egyikről sem árulják el, hogy melyik kitaláció és melyik alapul valós tényeken.

Nyolc óra után, a blokk zárásaként az Emberi történetek című sorozatot kapjuk kézhez, melyben megrázó, illetve tavaszi fákat virágba borító emberi történetekkel ismerkedhetünk meg, amolyan jó öreg Fókuszos stílusban - remélhetőleg az amerikaiak azonban jobban értenek a filmkészítéshez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!