Ötvös Tibor

Snipes alkuja Istennel

Hosszabb kihagyás után a Pengével világsztárrá váló Wesley Snipes újból A-kategóriás filmben szerepel. A Gallowwalker története szerint egy férfi alkut köt Istennel, ám ezzel nem várt gondokat vesz a nyakába.

Akadnak sztárok, akik Hollywood élvonalából a videótékák polcaira küzdik le magukat. Ilyen Steven Seagal, Jean Claude van Damme és Wesley Snipes is.

Az egykori Penge glóriája mára ugyanis alaposan megkopott. Érdekesség, hogy ezt főleg a vámpírtrilógia harmadik darabjának köszönheti, mellyel szinte az egész sorozatot sikerült meggyalázniuk. Azóta többnyire csak videófilmekben találkozhattunk a nevével.

Ám most úgy tűnik, megkapta azt a bizonyos második esélyt. Új filmje, a Chaos elég jó kritikákat kapott és a közönségnek is tetszett - bár ez inkább a másik főszereplő, Jason Statham karakterének köszönhető - és most újból egyedül bizonyíthatja tudását.

A film forgatását jövő hónapban kezdik meg a dél-afrikai Namibia városában. A bemutató időpontja egyelőre nem ismert.

Az Andrew Goth rendezte Gallowwalker története nagyon érdekes, bár eléggé ismerős - több filmből is. Kaos, egy apáca fia és képzett lövész. Ám a nő egy napon felbontja az Istennel kötött egyezségét és így megmenti fia életét. De ezzel halálos átkot hoz Kaos fejére: mindenki, akit valaha is fegyverével lelőtt visszatér. És az ő fejükben csak a bosszú jár.

Az ilyen "Alkut kötök, hogy túléljek valami szörnyűt" - történet leginkább képregényfilmekben szokott előfordulni. Ilyen volt anno a Spawn - Az ivadék és ilyen lesz a Ghost Rider is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #6
    Jah ezaz. Spike Lee filmekben sokkal jobb volt mint ilyen ugrabugrálós marhaságokban..
  • Inquisitor #5
    Pedig rohad jó szerepei voltak abszolute nem akció filmekben régen, például a Dzsungelláz vagy a Csont Nélkül ... ha jól tudom akkor került át akciófilmekbe, amikor valamelyik rendező/producer rájött, hogy ő már évtizedek óta tanul valami harcművészetet.
  • Morden23 #4
    Világsztár a Demolition Man-es "Simon mondja" karakterrel lett. Mármint nem világsztár, hanem kultfigura.
  • mesor #3
    Az 100% hogy nem a penge miatt lett világsztár! :)
  • marcee #2
    Na nehogymár a Pengétől lett világsztár, szerintem az már az első visszatérése volt!
  • Morden23 #1
    Ha annyira A-kategóriás lesz, mint a Blade trilógia, akkor nem félek attól, hogy Snipes-t komolyan fogják venni...