SG.hu

Októberben jön a Fűrész III.

A közönségsiker harmadik részének amerikai bemutatóját októberre, Halloween ünnepére tervezik. A megszállott élethalál-játékos címszerepében ismét Tobin Bell látható.

A szadista sorozatgyilkos újabb játékához az előző részt is rendező Darren Lynn Bousman ismét Leigh Whannell és James Wan eredeti történetét vette alapul, a forgatókönyvet Whannell írta. A két kreatív alkotó az első részen már otthagyta ujjlenyomatát: Whannell mint szereplő, Wan pedig mint annak rendezője.



A megszállott élethalál-játékos címszerepében ismét Tobin Bell látható. A megszokott szereplőgárdában újra felbukkan Shawnee Smith és Dina Meyer, mellettük Bahar Soomekh és Angus MacFadyen küzd majd az életben maradásért.

A horrorfilm előző része igazán jól hozott a konyhára: már a nyitó hétvégén, tavaly Halloweenkor 31,7 millió dollárt kasszírozott. Amerikában összesen 87 millió, míg világszerte 148 millió dolláros bevételt könyvelhetett el.

Az alkotók elmondásuk szerint vért izzadtak, hogy a horror rajongóit világszerte elkápráztassák Jigsaw újabb zseniálisan kegyetlen ötleteivel. Ígéretük szerint a Fűrész-trilógiának ez lesz a legvérfagyasztóbb része.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szurka #19
    fúj, az nagyon durva volt
  • bastard #18
    Ja, és csak az állatgyilkosságok igaziak a holocaustban,ezt később be is vallották.
  • bastard #17
    A Cannibal Holocaust sokkoló?Akkor nézd meg inkább a Cannibal Ferox-ot!Ha jól tudom 36 országban van betiltva...
  • blaze #16
    "Hello Michael!" Nagyon állat mind2 rész, de az 1 jobban bejött, főleg a végén. Rengeteg filmet láttam már, azt hittem nem lehet már újat mutatni, de az 1 bebizonyította, hogy igenis lehet. Egyik haverom szerint szar volt, mert nem happy end-del végződött, szerintem meg ettől volt jobb, mert nem végződhet minden happy end-del.
    A Hostel az nekem se jött be, de a Végső állomásnak is csak az első és második része. A 3 az már nagyon erőltetett volt szerintem.
    Craesh neked meg ajánlok egy nagyon régi filmet a Cannibal Holocaust-ot. Ennél brutálisabb, sokkolób filmet még nem láttam, elvileg eredeti felvételek is láthatóak benne. Ezután a Saw már nem lesz annyira félelmetes.
  • Lipi1980 #15
    Én nagy horror fan vagyok! De a Hotel nekem nem tetszett.
    Szerintem a Fűrésznek nagyon jó az alapötlete, ami a egy-két horrorfilmből hiányzik. Ha megvan a jó ötlet, akkor abból nem lehet rossz filmet csinálni, vagy elég pancser gárda kellene hozzá!
    A hasonló jó ötlet kategóriába tartozik még a Végső állomás.
    Akármennyi folytatást lehet csinálni belőle, nem lehet megunni...
    Már alig várom a Halloween-t...
  • bertino #14
    az "összerakottsága" miatt tarolt nagyot, számomra is tényleg egészen uj volt az egész, hihetetlen jól volt összerakva az első rész szerintem
  • Romel #13
    A Hostel című filmnél nem lehet dúrvább!!!!! Ha a szemkivágásnál tartassz baszki, nézd meg a "HOSTEL"-t, rögtön máshogy állsz a Fűrészhez...
  • bertino #12
    jaja :))))
  • craesh #11
    egyszerüen nem birom felfogni hogy kibir ilyet végignézni... bevallom a Fürész I.-et megnéztem, az tényleg nagyon fordulatos volt de nem annyira brutális mint a 2.
    Isten bizony 2-nek az elsö 10 percét birtam, többet nem... hát de bazmeg hogy ott kivájja a szemét majdnem hát nem normális ez az ember aki ilyet rendezett.
    és még mekkora a kereslet is rá...hihetetlen
  • Hoz_Hun #10
    Első rész jó volt, viszont a második elég ratyi lett, szerintem.