Ötvös Tibor

Resident Evil: Extinction részletek

Paul W. S. Anderson nagyon nyilatkozós kedvében van. Alig emésztettük meg a Castlevania infókat, máris elújságolt pár érdekességet a Resident Evil: Extinction történetéről.

A Resident Evil: Extinction címmel ellátott harmadik rész lesz a trilógia záró darabja. Az első részt rendező Anderson az utolsó epizódban ismét csak a forgatókönyvírói pozíciót tölti be. "Mindig is úgy terveztem, hogy az első a játékok előzményeként, a második amolyan kiegészítésként, míg a harmadik lezárásként funkcionál majd" - árulta el Anderson.

Klikk ide! Klikk ide!
Az első képek a trilógia záródarabjából

Az Extinction egy poszt-apokaliptikus világban játszódik majd. Mivel az Umbrella megszűnt, senki nem tudta megfékezni a T-vírus terjedését és a világ szinte teljesen kihalt. A szokásokhoz híven akad egy maréknyi túlélő, akik a Nevada-sivatagot járva kutatnak túlélők után. A csoport tagja Alice - újból Milla Jovovich prezentálásában -, Jill Valentine és Claire Redfield.

A film forgatása már zajlik, a mozikba 2007-ben kerül a trilógia záródarabja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gabe paul logan #32
    Negítív hozzászólások RULEZ!Bár kihalt már egy ideje az oldal, de nem bírom megállni hogy le ne savazzam afilmet.Köze nincs a játékokhoz.Avp=Mortal kombat1,2=Resident evil 1,2.Mind SZ*R me hogy kedves PAUL W S(SZ*R) ANDERSON
    csinálta mindent.A mortal ok de hát azoknak csinált folytatást...
    Jó Zombis moviek: 28 nappal később,HOLTAK HAJNALA

    A legjobb pun...cica a Jill Valentine -t alakító színész babe.
  • Sance231 #31
    Aztamarhaélet itt vhol nagyon eltévedtek, és összekutyulták a Resident Evil a Fallouttal. Poszt-apokaliptikus világ? Látom a stylist-ok azér még túlélték a vírust, Millán a smink tart, ruháján egy szakadás nincs, illetve semmi sivatagi életmódot nem tükröz. Pedig az első része még tetszett is... második úgy nézett ki, mintha az egész stáb belőve illetve részegen készítette voln el...ez meg hááááááááááááát:(
  • LowEnd #30
    egyetértek. A R.E. 1-nek fasza hangulata volt, ha nem is kedvenc film kategória, de szórakoztató popcorn-mozi.
    A re2-n majdnem elaludtam. Olyan volt, mintha tini nindzsa teknőcbe oltott ősolasz zombifilmet néznék. Nem volt min izgulni.... Nem volt jó a rendezés, szar volt a zene, a sztori, a "szörnyek" röhejesek voltak.... áhhh az egyik mélypont, amikor a temetőben sétálgatva(!!!) (érted: horrorfilm - temető) előmásztak a zombik. JAJJJ

    Kinek tetszett az a szar?

    remélem - áhhh nem is remélem - nem cseszik el a 3.at is.
  • Saccard #29
    Szerintem nem volt nagy szám az egy de legalább volt hangulata. A kettő viszont már eléggé gyengus volt sztem.Ezekután már tartok a harmadik résztől.
  • Hoz_Hun #28
    Nekem bejött az egy is kettő is, és szerintem illeszkedik a programokhoz is.
    Sajnos a harmadik résszel fentartásaim vannak emiatt a sivatagos apokaliptikus szori miatt, aminek én a hírmondóját sem láttam a programokban. Meg ez a sivatagos-zombis-mindenki.már.meghalt sztori eddig sem jött be nekem.
  • Hoz_Hun #27
    Claire Redfield - Ali Larter. Hát nem valami jó bőr, de nem akarok előre ítélkezni. Én már megkaptam a Resident Evilben a nekem való csajt. Nem nem Jovovich... hanem Sienna Guillory.
  • MagyaR #26
    Nem vettek vmi furcsát észre a két képen? :).

  • Prof William #25
    Kicsit már elegem van a poszt apoklapiszisos zombikból. A RE-bernm pon az a lnyeg, hogy van egy izolált hely. Város/ház/falu és abból kell kijutni.

    Erre meg... pff...
  • Skyline #24
    Hehhehe....na ilyen az amikor egy filmkészítőnek gőze köze sincs a játékról max látta meg hallott róla..
    Az első rész valahogy rohadtul nem illik be a játék előzményeként,a második egy hatalmas nagy szuperhősös jovovicsos blődség ehhhte még csak a re világba sem illik...
    A 3. rész pedig élből baromság lesz mert a vírust megfékezték atombombával....:)
    Az pedig hogy egy túlélőhorror játék klasszikusból Jovoviccsal a főszerepben egy bugyuta szuperhős szart csinálnak egyenesen gáz...
  • virs lee #23
    Az esernyősök csak megfigyelik a csajt, mert az is kapott t-com vírust de túlélte, ezért a 2. rész végén is elengedik hogy tovább hesszelhessék, a csaj meg azt hiszi milyen faszagyerek hogy egymaga meg tudott lógni a tagok elől.